Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bronzą iškovojęs Konstantinas Sarsanija įgėlė LFF ir „Sūduvai“

Klaipėdos „Atlanto“ futbolininkai trečius metus iš eilės Lietuvos futbolo A lygos pirmenybes baigė su medaliais. Klaipėdiečiai šeštadienį 2:1 įveikė Marijampolės „Sūduvą“ ir antrą sezoną iš eilės pasipuošė bronzos apdovanojimais. Po rungtynių Konstantinas Sarsanija sveikino savo žaidėjus ir kritikavo Lietuvos futbolo federaciją.

„Atlanto“ klubo treneris pirmiausia pasveikino savo futbolininkus su pergale bei teigė, kad abi komandos buvo vertos bronzos medalių. K.Sarsanijos teigimu, šį kartą buvo galima daryti kaip imtynėse ar bokse, kur dėl bronzos nekovojama ir ją gauna du sportininkai.

K.Sarsanija kritikavo LFF sprendimą pašalinus iš čempionato „Klaipėdos granitą“, neanuliuoti šios komandos rezultatų. 

Pagal LFF nuostatus tai turėjo būti padaryta ir toks sprendimas būtų palengvinęs „Atlanto“ kelią link bronzos. Šeštadienį pergalė klaipėdiečiams jau nebūtų buvusi būtina.

„Kai keičiamas reglamentas eigoje – tai nedraugiškas aktas komandos atžvilgiu. Mes manome, kad LFF vykdomasis komitetas neturėjo teisės to daryti. 

Šiaip, žinot, būtų smagu jeigu ponas Kvedaras pagamintų medinį medalį ir įteiktų jį ponui Murauskui (Sūduvos prezidentas Vidmantas Murauskas – red. past.). Štai jums medalis, pažiūrėkit, kaip aš jums padėjau viso sezono metu – reglamentą pakeičiau, va medalį pagaminau. Būtų įdomu pažiūrėti“, – po rungtynių juokėsi K.Sarsanija.

„Atlanto“ treneris teigė, kad nežino, ar su savo futbolininkai važiuos į A lygos apdovanojimų ceremoniją, kuri ketvirtadienį vyks Vilniuje. Anot K.Sarsanijos, futbolininkai yra skirtingos nuomonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius