Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Haalandas išvedė „Man City“ į atkrintamąsias, PSG suklupo Milane

UEFA Čempionų lygoje sužaisti dar šeši ketvirto turo susitikimai, po kurių paaiškėjo ir pirmosios ekipos, užsitikrinusios bilietus į atkrintamąsias.

E grupė

Madrido „Atletico“ – Glazgo „Celtic“ 6:0
Romos „Lazio“ – Roterdamo „Feyenoord“ 1:0

Įspūdingą pergalę E grupėje pasiekė Madrido ekipa, kuriai po du įvarčius įmušė Antoine'as Griezmannas (6 ir 60 min.) ir Alvaro Morata (45+2 ir 76 min.), po vieną – Samuelis Lino (66 min.) ir Saulis Niguezas (84 min.).

„Atletų“ užduotis gerokai palengvino dar 23-ąją minutę Daizeno Maedos užsidirbta raudona kortelė, po kurios škotai ilgiau nei valandą žaidė 10 prieš 11.

Kitose rungtynėse Romos klubo pergalę išplėšė Ciro Immobile įvartis per pridėtą pirmojo kėlinio laiką.

Tokie rezultatai lėmė, kad Roterdamo ekipa iš pirmos vietos nukrito į trečią, o į pirmąjį dvejetą pakilo „Atletico“ ir „Lazio“. Vis dėlto pirmąsias tris grupės komandas skiria tik du taškai, o šansų patekti į kitą etapą beveik nebeturi tik „Celtic“.

Standings provided by Sofascore

F grupė

Dortmundo „Borussia“ – „Newcastle United“ 2:0
„AC Milan“ – „Paris Saint-Germain“ 2:1

Prieš dvi savaites paryžiečiai Milano klubą namuose sutriuškino 3:0, o pirmi įmušė ir šįkart, kai 9-ąją minutę pasižymėjo Milanas Škriniaras.

Vis dėlto jau po trijų minučių akrobatišku smūgiu per save rezultatą išlygino ir pirmąjį „AC Milan“ įvartį Čempionų lygoje šį sezoną pelnė Rafaelis Leao, o 50-ąją minutę Olivier Giroud įmušė pergalingą įvartį.

PSG žaidėjai dukart pataikė į vartų konstrukciją, bet išsivežti bent taško iš „San Siro“ stadiono nepajėgė.

Ankstesnėse grupės rungtynėse „Borussia“ antrą kartą nugalėjo „Newcastle“, o tai reiškia, kad visas keturias „mirtininkų“ grupės komandas po keturių turų skiria vos trys taškai ir viskas spręsis per paskutinius du turus.

Standings provided by Sofascore

G grupė

„Manchester City“ – Berno „Young Boys“ 3:0
Belgrado „Crvena zvezda“ – „RB Leipzig“ 1:2

Grupės lyderiai „Man City“ futbolininkai išlieka nepraradę taškų. Šįkart juos į pergalę atvedė du Erlingo Haalando (23 min. iš 11 m ir 51 min.) bei vienas Philo Fodeno (45+1 min.) įvarčiai.

Šveicarai nuo 53 minutės žaidė be vieno žaidėjo, nes raudoną kortelę užsidirbo Sandro Lauperis.

Įkandin anglams turnyrinėje lentelėje seka Leipcigo klubas, pasiekęs svarbius tris taškus Belgrade.

Xavi Simonsas (8 min.) ir Loisas Openda (77 min.) pelnė įvarčius savo komandai, o 81-ąją minutę Benjaminas Heinrichsas įsimušė į savo vartus ir buvo suteikęs viltį serbams.

Tiek „Man City“, tiek „RB Leipzig“ užsitikrino bilietus į kitą etapą ir tapo pirmosiomis tą padariusiomis komandomis turnyre.

Standings provided by Sofascore

H grupė

Donecko „Šachtar“ – „Barcelona“ 1:0
„Porto“ – „Antwerp“ 2:0

Portugalijos klubas iškovojo nesunkią pergalę prieš „Antwerp“, kuris nuo 52 minutės žaidė be išvaryto Jurgeno Ekkelenkampo.

Įvarčius „Porto“ ekipai mušė Evanilsonas (32 min. iš 11 m) ir Pepe (90 min.).

Kiek anksčiau šioje grupėje „šachtininkai“ sensacingai nugalėjo „Barcelona“, o tai išlaiko intrigą kovoje dėl abiejų bilietų į atkrintamąsias. Joje jau nebėra tik be taškų liekančio Antverpeno klubo.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius