Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Futbolo pasaka: vežiojo šaldytuvus, dabar pražudė Ispanijos čempionus

Smūgis galva rungtynių pabaigoje nukalė „AC Milan“ komandos pergalę Čempionų lygoje 1:0 prieš Madrido „Atletico“. Bet šis pergalingas dūris buvo ypatingas – jis žymėjo dar vieną nuostabios Junioro Messiaso karjeros žingsnį.

Anksčiau J.Messiasas išvežiojo šaldytuvus, kad pragyventų, o trečiadienio vakarą debiutavo Čempionų lygoje. Ir debiutavo įspūdingai.

Brazilas nėra jaunuolis, jam jau 30 metų, bet tai pavyzdys, kad svajonės siekis kartais nuveda į aukštumas.

Prie „AC Milan“ puolėjas prisijungė per praėjusį tarpsezonį, kai atvyko iš „Crotone“ ekipos. Trečiadienio vakarą jis vos trečią kartą žengė į aikštę su „Rossoneri“ marškinėliais, bet keitimas pasiteisino su kaupu.

„Skiriu šį pasiekimą savo šeimai ir draugams Brazilijoje, – sakė J.Messiasas. – Bet svarbiausia – tiems, kurie manimi tikėjo ir atsivežė į Milaną. Mano kelionė buvo kitokia nei daugelio“, – sakė futbolininkas „Amazon Prime“.

Iš Brazilijos į Italiją J.Messiasas persikėlė 2011-siais ir pradėjo žaisti futbolą mėgėjiškai. Jis taip pat vežiojo šaldytuvus, kad galėtų pragyventi.

2015-siais puolėjas prisijungė prie „Casale“ ir žaidė penktoje Italijos lygoje, vėliau kilo į ketvirtąją, trečiąją, antrąją, o galiausiai debiutavo „Serie A“ su „Crotone“ apranga būdamas 29-rių.

„Kol kas tai yra svarbiausia, kas man nutiko, – sakė J.Messiasas po rungtynių Madride. – Bet žmogiškumas turi būti nuolatinis. Negali savęs plakti dėl kritikos ar per daug išaukštinti dėl komplimentų. Reikia rasti balansą.“

Savo auklėtinį po pergalės gyrė ir jį į aikštę metęs treneris Stefano Pioli.

„Tai nuostabi istorija, tačiau manau, jog jis dar tik pradeda. Jis turi puikius įgūdžius, šis įvartis pridės daugiau pasitikėjimo“, – sakė strategas.

„AC Milan“ ši pergalė leido išsaugoti viltis patekti į Čempionų lygos atkrintamąsias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius