Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lampardo įvartis dvynys nebuvo įskaitytas ir moterų futbolo čempionate (video)

FIFA technologijų futbole priešinimuisi suduotas dar vienas rimtas smūgis – pasaulio merginų (iki 20 metų) čempionate nebuvo įskaitytas akivaizdžiai vartų liniją kirtęs prancūzės Lea Rubio įvartis.
Neįskaitytas L.Rubio įvartis
Neįskaitytas L.Rubio įvartis / Kadras iš video

Skandalingas epizodas nutiko A grupės rungtynėse tarp čempionato šeimininkių vokiečių ir prancūzių, o neįskaitytas įvartis lyg du vandens lašai priminė praėjusį mėnesį pasaulio vyrų futbolo čempionate neužfiksuotą anglo Franko Lampardo taiklų smūgį.

Kaip ir tada, smūgiuota buvo iš už baudos aikštelės ribų, kamuolys pataikė į skersinį ir nusileido akivaizdžiai už vartų linijos, tačiau nei šoninis, nei aikštės arbitrai įvarčio nepastebėjo. Dar daugiau sutapimų – įvartis vėl buvo neįskaitytas į Vokietijos vartus, o mačas abu kartus baigėsi 4:1 šios šalies rinktinės naudai.

Ironiška, tačiau moterų mače tarp vokiečių ir prancūzių teisėjavo anglė Alexandra Ihringova. Daugiau sporto pokštų rasite paspaudę čia.

Neįskaitytas L.Rubio įvartis:

 

Neužfiksuotas taiklus F.Lampardo smūgis:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius