Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pepo Guardiolos žinutė Tito Vilanovai: „Aš jį myliu, jis labai stiprus žmogus“

Šią savaitę vyriausiasis „Barcelona“ klubo treneris Tito Vilanova paskelbė, kad atsistatydina iš savo pareigų, kad suteltų savo jėgas kovai su užsitęsusiu vėžiu. Buvęs klubo treneris dabar dirbantis Miuncheno „Bayern“ klube Pepas Guardiola palinkėjo T.Vilanovai stiprybės ir sakė, kad laiko jį brangiu draugu.
Tito Vilanova ir Pepas Guardiola
Tito Vilanova ir Pepas Guardiola / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Man labai sunku kalbėti dabar būnant Vokietijoje. Aš jį nuoširdžiai myliu ir linkiu jam ir jo šeimai visko ko geriausio. Mano nuomone, jis be galo stiprus žmogus.“ – spaudos konferencijoje kalbėjo Pepas Guardiola.

2011 metų rudenį T.Vilanovai buvo atlikta tonzilių operacija, tačiau tuomet „Barcelona“ ekipai dar vadovavo Josepas Guardiola, tad jo asistentas galėjo skirti laiko gydymui.  T.Vilanova prie komandos vairo stojo praėjusio sezono pradžioje, tačiau gruodį jam dar kartą buvo diagnozuotas seilių liaukų vėžys. Gruodžio 20-ąją treneriui buvo atlikta operacija, kuri praėjo sėkmingai, tačiau dėl reabilitacijos T.Vilanova nebuvo su komanda iki pat kovo mėnesio pabaigos. Jį tuo metu pavadavo asistentas Jordi Roura.

„Barcelona“ klubas atsistatydinus Tito Vilanovai paskelbė, kad naujasis treneris bus pristatytas ateinančią savaitę.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius