-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 26

Justinas Kinderis be vargo įveikė atrankos barjerą pasaulio čempionate

Maskvoje vykstančiame 2016 metų šiuolaikinės penkiakovės pasaulio čempionate ketvirtadienį vyko vyrų atrankos varžybos, kurių barjerą sėkmingai įveikė vienintelis jose dalyvavęs lietuvis – 2013 metų pasaulio čempionas Justinas Kinderis.
Justinas Kinderis
Justinas Kinderis / Alfredo Pliadžio nuotr.

Atrankos A grupėje lietuvis aukštai pakilo jau per fechtavimosi rungtį. Joje vilnietis laimėjo 21 dvikovą iš 31 ir pasidalino 4-6 vietas (243 taškai).

Plaukimo rungtyje J.Kinderis buvo 21-as (2,07.16 min.; 319 taškų), o kombinuotoje bėgimo ir šaudymo rungtyje išsaugojo turimą poziciją (11 min. 29 sek.; 13 vieta rungtyje; 611 taškų).

Iš viso atrankos varžybose lietuvis pelnė 1173 taškus ir su latviu Ruslanu Nakonečnu pasidalino 7-8 vietas. Būtent 8 sportininkai pelnė tiesioginius kelialapius į finalą.

A grupės atrankos varžybų laimėtoju tapęs rusas Aleksandras Lesunas pelnė 1189 taškus.

Vyrų finalas vyks šeštadienį, o penktadienį dėl pasaulio čempionės titulo kovos moterys. Dailiosios lyties atstovių lemiamose kovose dalyvaus olimpinė čempionė Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir Gintarė Venčkauskaitė.

Sekmadienį Maskvoje vyks mišrių estafečių varžybos, kuriose jėgas išbandys šios rungties pasaulio čempionais 2014 metais tapę L.Asadauskaitė-Zadneprovskienė ir J.Kinderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius