Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

S.Tsitsipo pykčio proveržis Romoje – jau po pirmojo geimo sutalžė raketę

Graikijos teniso superžvaigždė Stefanos Tsitsipas (ATP-8) pasižymėjo itin nesportišku elgesiu jau pačioje Romos „Masters“ serijos pirmenybių antrojo etapo dvikovos pradžioje.
Stefanos Tsitsipas
Stefanos Tsitsipas / „Scanpix“ nuotr.

Pačiame pirmajame susitikimo prieš Janą-Lennardą Struffą (ATP-41) geime graikas iš karto pralaimėjo savo padavimus, o tuomet visiškai prarado savitvardą.

Susikaupusį įniršį dėl prasto starto S.Tsitsipas išliejo ant savo raketės, kurią keletu mostų tiesiog sutalžė į vieną iš šalia esančių stendų.

25-erių tenisininkas susilaukė švilpimų iš publikos ir griežto įspėjimo iš bokštelio arbitro. Savo ruožtu socialiniuose tinkluose teniso visuomenė piktinosi, kad graikas savo neapdairiu elgesiu galėjo užgauti tiek linijos teisėją, tiek ir kamuoliukus paduodančią mergaitę.

Nepaisant pralaimėtos pirmosios žaidimo partijos S.Tsitsipas galiausiai pagerino savo žaidimo lygį bei iškovojo dramatišką pergalę rezultatu 6:7(1), 6:4, 6:4.

„Nežinojau, ką korte veikiau maždaug iki antrojo seto vidurio, jaučiausi pasimetęs. Jau seniai taip blogai nesijaučiau. Galiausiai pavyko surasti būdų iš viso to išlipti, nors savo emocijų ir netvardžiau. Nepamenu, kad būčiau turėjęs tokį mačą su tiek daug neigiamų emocijų. Tikrai nesitikėjau, kad pavyks sugrįžti ir laimėti“, – po pergalės savo mintimis dalijosi aštuntoji pasaulio raketė.

2022 metais finalą, o 2019 ir 2023 m. pusfinalį Romoje pasiekusio graiko kitame etape lauks britas Cameronas Norrie (ATP-30).

Pergalingai turnyre startavo ir praėjusių metų finalininkas Holgeris Rune (ATP-12). Danijos teniso talentas rezultatu 6:4, 6:4 susitvarkė su kortų šeimininku Luca Nardi (ATP-81).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius