Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Julija Jefimova dėl sveikatos problemų atsisako dalyvauti pasaulio čempionate

Rusijos plaukikė Julija Jefimova nedalyvaus gruodžio pradžioje Kanadoje vyksiančiame pasaulio čempionate. 15min jau rašė, kad praleisti šias varžybas apsisprendė ir Rūta Meilutytė.
Julija Jefimova
Julija Jefimova / „Scanpix“ nuotr.

Čempionatas Kanadoje gruodžio 6-11 dienomis vyks trumpajame (25 m ilgio) baseine. J.Jefimova atskleidė, jog startuoti negali dėl sveikatos problemų. Sportininkę, pasak jos, kamuoja angina.

„Sugrįžus į Los Andželą atsinaujino tonzilių uždegimas, kuris mane kamuoja dar nuo balandžio. Tiesą sakant, aš ir pasaulio taurės etapuose dalyvavau ne visai sveika, o kartais visiškai serganti. Keletą kartų rimtai svarsčiau nusiimti nuo varžybų, tačiau visad ėjau iki galo“.

Julija Jefimova Kinijoje

Bye, Beijing???????????????? ????????????the next stop is Dubai????????????

A photo posted by Yuliya Efimova (@pryanya93) on

„Dabar vėl atsinaujino problemos. Manau, kad mane pribaigė tie tolimi skrydžiai iš Azijos į Ameriką, ir atgal. Nenoriu kankinti jūsų medicininiais terminais, tačiau medikai nusiteikę operacijai. Pati tikiuosi, kad pagelbės poilsis ir senamadiškas gydymas. Artimiausias kelias savaites net nesitreniruosiu. Pasaulio čempionate taip pat nedalyvausiu“, – socialiniame tinkle „Facebook“ parašė J.Jefimova.

„Žinoma, praleisti pasaulio čempionatą yra labai apmaudu. Priimti sprendimą buvo labai sunku. Nors trumpasis baseinas nėra mano stichija, norėjau varžytis Kanadoje. Liga įnešė savo korekcijas. Supratau, kad negalėsiu varžytis dėl aukštų vietų, o komandos pavesti nenoriu“.

Julija Jefimova Los Andžele

Happiness is when you love what you do!????????‍♀️???? #swimming #speedo

A photo posted by Yuliya Efimova (@pryanya93) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius