-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 19 /03 20 08:12

Teniso žvaigždės netektis – mirė jos 42 metų vaikinas, buvęs NHL žaidėjas

Buvęs NHL klubo „Pittsburgh Penguins“ ledo ritulininkas Konstantinas Kolcovas mirė būdamas 42 metų. Jis buvo teniso žvaigždės Arynos Sabalenkos širdies draugas.
Konstantinas Kolcovas ir Aryna Sabalenka buvo partneriai pastaruosius kelerius metus.
Konstantinas Kolcovas ir Aryna Sabalenka buvo partneriai pastaruosius kelerius metus. / Vida Press nuotr.

Baltarusijos ir kitų šalių žiniasklaida pranešė apie Konstantino Kolcovo mirtį.

Pastaruoju metu Ufos „Salavat Julajev“ klubo trenerių štabe dirbęs ledo ritulio specialistas mirė JAV, kur atvyko su savo širdies draugės A.Sabalenkos komanda į teniso turnyrą.

Oficialiai mirties priežastis kol kas nėra skelbiama, bet JAV žiniasklaida, remdamasi policijos pranešimu, teigia, kad vyras rastas šalia viešbučio, kuriame buvo apsistojęs. Manoma, kad jis galėjo iššokti pro langą ar nukristi. Tikėtina savižudybės versija.

Tai dar vienas smūgis 25 metų A.Sabalenkai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aryna Sabalenka
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Aryna Sabalenka

2019 metais jos tėvas, taip pat buvęs ledo ritulininkas, mirė būdamas 43-ejų.

Dabar antroji pasaulio teniso raketė neteko draugo, su kuriuo buvo artima kelerius pastaruosius metus.

2020 metais Baltarusijoje kilo skandalas, kai K.Kolcovo ir 16 metų už jį jaunesnės A.Sabalenkos santykiai tapo vieša paslaptimi.

Bėda buvo ta, jog buvęs Baltarusijos rinktinės ledo ritulininkas, per karjerą sužaidęs 144 rungtynes NHL, turėjo žmoną ir tris sūnus. Jauniausias jų gimė 2019 metais.

Buvusi K.Kolcovo žmona 2020 metais parašė viešą laišką, kuriuo kreipėsi į neįvardytas moteris, kurios vilioja svetimus vyrus bei taip palieka kitas moteris vienas su mažais vaikais.

Net Baltarusijos diktatorius Aliaksandras Lukašenka komentavo viešai, irgi neįvardydamas nieko, bet postringaudamas apie moralę ir svetimoteriavimą.

Netrukus K.Kolcovas išsiskyrė, jo santykiai su A.Sabalenka tapo vieši, kai 2020 metais tenisininkė ėmė dažnai lankytis Minsko „Dinamo“, kuriame tuo metu trenerio asistentu dirbo K.Kolcovas, ledo ritulio klubo rungtynėse.

Vėliau A.Sabalenka dėl vyro turėjo nemalonumų, nes Rusijos kariuomenei pradėjus žudynes Ukrainoje, o Baltarusijai einant išvien su šalimi-agresore, buvo priminta apie K.Kolcovo žaidimus vienoje komandoje su Baltarusijos diktatoriumi A.Lukašenka. Šis mėgsta ledo ritulį ir iki šiol pasirodo parodomuosiuose renginiuose ant ledo.

Siekdama likti tarptautinėse varžybose A.Sabalenka atsiribojo nuo A.Lukašenkos, nors įprastai ji vengia komentuoti savo poziciją svarbomis temomis.

A.Sabalenka veikiausiai atsisakys žaisti turnyre Majamyje, kuriame turėjo pradėti žaisti savaitgalį.

Dukart „Australia Open“ turnyrą laimėjusi baltarusė yra buvusi ir Nr.1 teniso reitinge pasaulyje.

K.Kolcovas pradėjo karjerą Baltarusijoje, rungtyniavo keliose Rusijos komandose, o NHL praleido tris sezonus, visus – „Penguins“ klube. Jis dukart dalyvavo olimpinėse žaidynėse bei 10 kartų pasaulio čempionatuose Baltarusijos rinktinės gretose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius