-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

George‘as Clooney. Svajonių vyro moterys

Man patinka ieškoti idealios moters. Kas žino? Galbūt kada nors ją surasiu“, - atvirai sako George'as Clooney.
Foto naujienai: George‘as Clooney. Svajonių vyro moterys
Bulls nuotrauka / zmones24.lt

Vardas, pavardė: George'as Timothy Clooney.

Gimimo data, vieta: 1961 05 06, Leksingtonas, Kentukis, JAV.

Šeima, kurioje gimė: tėvas Nicko Clooney - vietinės televizijos žvaigždės, mama Nina - buvusi „Mis Leksingtonas“ gražuolė.

Meilės nuotykiai: aktorius artimai bendravo su aktorėmis Celine Balitranm, Kimberly Russell, Kelly Preston; jis buvo kaltinamas prisidėjęs prie Tomo Cruise'o ir Nicoles Kidman santuokos iširimo, prie Sandros Bullock ir Benjamino Patto draugystės pabaigos, dėl jo kilo problemų Juliai Roberts su vyru Danny Moderiu.

Šeiminė padėtis: išsiskyręs, geidžiamiausias pasaulyje vyras, vengiantis santuokos saitų.

Karjera: aktorius, režisierius; pirmos sėkmės sulaukė nusifilmavęs televizijos seriale „Ligoninės priimamasis“ (1994), ryškiausi George'o vaidmenys filmuose „Nuo sutemų iki aušros“, „Taikdarys“, „Oušeno vienuoliktukas“ ir kt.; apdovanotas „Oskaru“ už antraplanį vaidmenį politinėje juostoje „Sirijana“, už pastangas į Darfūrą grąžinti taiką gavo „Peace Summit Award“ apdovanojimą.


„Ideali moteris - tai įvairių moterų mišinys. Ji turėtų juoktis kaip Nicole Kidman, turėti Julios Roberts charakterį ir Michelle Pfeiffer žvilgsnį, kuris yra grožio kvintesencija. Galiausiai - ideali moteris privalo būti tokia ambicinga kaip Jennifer Lopez... Man patinka ieškoti idealios moters. Kas žino? Galbūt kada nors ją surasiu“, - atvirai sako George'as Clooney.


Kol žavusis George'as ieško savo idealo, trumpai apie tas, su kuriomis jis artimai bendravo.

Turint galvoje spalvingą aktoriaus biografiją, drąsiai galima teigti, kad šarmingajam Clooney patinka „pradedančios ir nežinomos“ aktorės. Bulvarinė spauda šio vyro vardą dažnai linksniuoja su garsiomis kino žvaigždėmis, tačiau tik gandas apie George'o ryšį su Julia Roberts turėjo bent rimtesnį pagrindą: paparacas nufotografavo šių Holivudo garsenybių aistringą šokį filmo „Oušeno vienuoliktukas“ vakarėlyje.


Mariella Frostrup (46)


Mariella - pirmoji iš visuomenei žinomų George'o Clooney moterų. Kai 80-ųjų pradžioje ji susitikinėjo su George'u, Mariella buvo pradedančioji aktorė. Daugiau nieko nežinoma apie jų draugystę.


Kelly Preston (46)


Kelly Preston - ryškiausia iš Clooney moterų. Įspūdinga blondinė užkariauti Holivudo atvyko 1970-ųjų pabaigoje. Per dešimt metų ji nieko nepasiekė ir ištekėjo už negarsaus aktoriaus, kurį paliko dėl tokio pat nežinomo, tačiau kur kas gražesnio vyro George'o Clooney. Kelly už šį nuotykį skaudžiai sumokėjo: paliktas vyras prisiteisė vaiko globą ir pasistengė, kad žmona negalėtų su sūnumi matytis. Beje, būtent nuo šio romano prasidėjo garsi George'o meilė... kiaulėms. Aktorius su Kelly nusipirko paršelį ir išdidžiai su juo vaikštinėdavo gatvėmis. Kai poros santykiai smarkiai pašlijo, nė vienas nenorėjo skirtis su paršeliu. Beje, šio paršelio likimas - nežinomas. 1991 metais aktorė ištekėjo už Johno Travoltos ir augina du vaikus.


Talia Balsam (49)


George'o Clooney mylimųjų  sąraše ypatingą vietą užima Talia Balsam, mat ji pirmoji ir kol kas vienintelė aktoriaus žmona. Jie susituokė 1989-aisiais, kai buvo tik pradedantieji aktoriai. Įdomu, kas paskatino laisvų pažiūrų Clooney žengti prie altoriaus? Manoma, kad tai buvo santuoka iš išskaičiavimo, mat Talia kilusi iš garsios „televizininkų“ klano giminės. Jei tai tiesa, tuomet ketverius santuokoje išgyventus metus George'as praleido veltui. Kalbama, kad 1993 metais jų  santuoka iširo dėl to, jog vyras nenorėjo turėti vaikų.

Per skyrybų procesą ir vėl buvo kovojama dėl numylėtinio paršelio. Šįkart  laimėjo George'as. Po skyrybų su Talia aktoriui nusišypsojo sėkmė - 1994 metais jis gavo vieną iš pagrindinių vaidmenų seriale „Ligoninės priimamasis“.


Renee Zellweger (39)


Renee - pirmoji jau žinomo George'o Clooney moteris. Tik tada jos pavardės dar niekas nežinojo. Poros draugystė iširo dėl Renee kaltės. Ji iki šiol žaibišku greičiu išteka ir taip pat ryžtingai skiriasi. Kadangi George'as tokių žaidimų jau nebežaidė, pirmoji Renee užuomina apie santuoką greičiausiai ir nutraukė jų santykius.


Celine Balitran (34)


Vienas iš ilgesnių George'o romanų buvo su Celine Balitran (t. y. nuo 1996 iki 1999 metų). 22-ejų metų mergina, draugaudama su 35 metų žaviu Holivudo aktoriumi, šia draugyste norėjo atkreipti į save dėmesį ir išpopuliarėti. Celine pradėjo dirbti modeliu ir... daugiau nieko nenuveikė. Na o George'as tuo metu labai išpopuliarėjo kaip kino aktorius: 1996 metais jis nusifilmavo kino juostoje „Nuo sutemų iki aušros“, 1997-aisiais  Betmeno vaidmuo - ypač garbingas vaidmuo bet kuriam JAV aktoriui, 1998 metais nusifilmavo „Taikdaryje“ ir t. t. Po išsiskyrimo su Holivudo viengungiu Celine numojo ranka į karjerą, ištekėjo už žinomo prodiuserio.


Lisa Snowdon (36) ir Krista Allen (37)


Seksualioji Snowdon - populiarus fotomodelis. Moters romanas su George'u Clooney truko penkerius metus. Šį meilės nuotykį būtų galima vadinti ilgiausiu, jei ne... Krista Allen.

Pastaroji yra mažai kam žinoma amerikiečių aktorė. Vaidmenis ji gauna ne dėl ypatingų aktorinių sugebėjimų, bet greičiau dėl didelio biusto ir seksualumo. George'as su ja susipažino kino juostos „Pavojingo žmogaus išpažintis“ filmavimo aikštelėje. Beje, gudruolis George'as tuo pačiu metu draugavo su dviem moterimis! Lisa gyveno Londone ir į Los Andželą atvykdavo labai retai; o Krista Allen - atvirkščiai, t. y. gyveno Los Andžele ir nesilankydavo Londone. Aktoriaus draugužės nė velnio nenutuokė, kad jų mylimasis žaidžia dvigubą žaidimą.


Šiuo metu


Nuo 2007 George'as Clooney draugavo su buvusia barmene Sarah Larson, tačiau jų meilė išblėso. Dabar žavusis viengungis vėl Kristos Allen glėby. Nors aktorius visiems tvirtina, kad nenori turėti vaikų, tačiau jis labai žavisi Kristos sūnumi Jake'u.


Lisa Snowdon (36)

Lisa Snowdon mano, kad jų santykiai žlugo dėl to, kad  ji nemokėjo George'ui paruošti tradicinio angliško kepsnio. „Niekada nekepdavau George'ui kepsnio. O tai juk kelias į vyro širdį, ar ne? Po velnių! Taip ir žinojau, kad susimoviau“, - sakė moteris. Lisa, televizijos laidos „Britain's Next Top Model“ vedėja, teigė, kad džiaugiasi dėl George'o, suradusio naują meilę su buvusia barmene Sarah Larson. „Aš nepavydžiu, kai matau jo ir Sarah nuotraukas. Išsiskirti mes nusprendėme abu. Niekas nebuvo apgautas. Aš džiaugiuosi dėl jo, be to, ir George'as atrodo laimingas“, - sakė ji.

Įdomu, ką Lisa Snowdon pasakytų apie George'o Clooney grįžimą pas Kristą Allen?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius