Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Amerikietė Laura Kasperzak žavi pasaulį jogos pratimais, kuriuos atlieka kartu su dukra

Naujoji socialinio tinklo „Instagram“ žvaigždė jogos aistruolė Laura Kasperzak žavi tūkstančius žmonių visame pasaulyje – dėmesio moteris sulaukė pradėjusi publikuoti nuotraukas, kuriose jogos pratimus kartu su ja atlieka ketverių metų dukra, rašo dailymail.co.uk.
Laura Kasperzak su dukra
Laura Kasperzak su dukra / „Instagram“/Lauros Kasperzak nuotr.
Temos: 1 Joga

36-erių Lauros Kasperzak „Instagram“ paskyrą seka ir naujų jos nuotraukų laukia jau net 720 tūkst. žmonių visame pasaulyje.

Populiariausiomis nuotraukomis tampa tos, kuriose Naujajame Džersyje gyvenanti moteris pozuoja kartu savo dukrele, meiliai vadinama Mini. Kartu su Laura Kasperzak joga užsiiminėja ir jos vyras, su kuriuo ji kartu jau 17 metų, bei vyresnysis sūnus.

Buvusi komandos palaikymo šokėja bei gimnastė jogą praktikuoja jau 17 metų – tuo neleidžia abejoti jos tvirtas kūnas bei sudėtingos pozos, kurias ji atlieka be didžiulių pastangų. Moteris kartu su savo geriausia drauge yra įkūrusi jogos ir kūno rengybos verslą „Two Fit Moms“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius