-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas su Eleonora vaikų namuose „grąžino dvasinę skolą“ (nuotraukos)

Grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas pirmadienį aplankė vaikų globos namus, kur pabendravo su mažaisiais gerbėjais, gavo iš jų dovanų piešinių, o vyresniesiems padovanojo kvietimų į savo būsimą šventinį koncertą lapkričio 19 d. Vilniaus Ūkio banko teatro arenoje.
Grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas bendravo su Vaikų globos namų auklėtiniais
Grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas bendravo su vaikų globos namų auklėtiniais / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Selo atvykstant laukė beveik pilna salė mažųjų gerbėjų, kurie išplėtę akis stebėjo žvaigždės atvykimą. Jie visi dainininkui padovanojo savo piešinių, kurių gražiausias, anot E.Dragūno, pateks į būsimo grupės „Sel“ albumo viršelį. Visus kitus vaikų darbus per koncertą galės pamatyti visi žiūrovai, susirinkę švęsti grupės 18-ojo gimtadienio.

„Kas čia piešė?“ – vaikų klausinėjo Egis.

„Aš! Aš!“ – kėlė rankas mažieji, netrukus sulaukdami komplimentų iš muzikanto.

Kartu su E.Dragūnu po vaikų namus keliavo ir jo mylimoji Eleonora, kuri šiltai šypsojosi visiems mažiesiems ir dovanojo saldainių.

Kiek vėliau Selas prisipažino, kad jautėsi nemaloniai, negalėdamas tų mažųjų gerbėjų pasikviesti į savo koncertą – bilietus į būsimą muzikos šou gavo tik sulaukę 16 metų paaugliai.

„Mano idėja – labai paprasta. Būsimas grupės „Sel“ albumas bus labdaringas – žadu išleisti 20 tūkst. jo kopijų ir surinktus maždaug 400 tūks. litų paaukoti vaikams, sergantiems vėžiu. Todėl pagalvojau, kad galiu dar pakviesti septynių vaikų globos namų auklėtinius į mūsų koncertą – čia nėra jokia reklama, – tikino Selas. – Jūs visi žinote apie mano vaikui nutikusią nelaimę prieš kelerius metus, kai jis iškrito iš trečio aukšto. Tada ligoninėje aš tiek prisižiūrėjau – mačiau tėvus, kurie neturi vilties, ir labai užsinorėjau jiems padėti.“

E.Dragūnas neslėpė nepasitikintis įvairiomis paramos akcijomis, nes, anot jo, nežinia, kur tie pinigai patenka. Todėl jis nusprendė pinigus tiesiog pervesti ligoninei – tačiau konkrečios procedūros dar derinamos.

„Pirmą kartą į vaikų namus mane prieš daug metų nusivežė Andrius Mamontovas. Tada aš supratau, dėl ko dirbau ir kūriau. Todėl noriu grąžinti savo dvasinę skolą“, – atviravo Selas ir pridūrė, kad tokius jo poelgius lemia ir atsiradęs sūnus Deividas.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Grupės SEL lyderis Egidijus Dragūnas bendravo su Vaikų globos namų auklėtiniais
Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Grupės „SEL“ lyderis Egidijus Dragūnas bendravo su vaikų globos namų auklėtiniais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius