Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Egidijus Dragūnas žada surengti didžiausią šou Alytuje

Pasaulinis turas, kurio metu buvo aplankyti net keturi žemynai, lapkričio 19-ąją Alytaus arenoje startuosiantis koncertinis turas po Lietuvą „Super Show“, vis labiau besiplečianti paramos ir labdaros fondo veikla bei, žinoma, tėvystė šiuo metu yra visas Egidijaus Dragūno gyvenimas.
„Sel“ koncerto akimirka
„Sel“ koncerto akimirka / Organizatorių nuotr.

Apie tai ir kalbamės su grupės „Sel“ įkūrėju, vokalistu ir lyderiu, vienu populiariausių Lietuvos popmuzikos atlikėjų ir filantropų E.Dragūnu.

Be abejonės, tapimas tėvu pakeičia kiekvieno vyro gyvenimą. Tačiau kaip tai pakeitė jūsų kaip atlikėjo karjerą?

– Dauguma mano kolegų sako: „vedęs ar turintis vaikų atlikėjas yra miręs“. Dažnai galvojama, kad tapus tėvu ar sukūrus šeimą pritrūksti laiko eiti į klubus ar koncertus stebėti kitų atlikėjų pasirodymų, domėtis naujomis muzikos verslo tendencijomis. Tačiau aš supratau, kad vakarėliai yra tuščias laiko švaistymas ir tapimas tėvu man išėjo tik į gera, bet tai supras tik vaikų turintis žmogus.

Galbūt būtent tėvystė jus ir paskatino atsigręžti į visuomenės problemas, pradėti labdaringą veiklą?

– Be abejonės, taip. Mano sūnui Deividui buvo nutikusi didelė nelaimė. Ačiū Dievui, viskas baigėsi gerai. Dabar norisi padėti kitiems vaikams, nes suprantu jų tėvų nerimą.

Ką jums pačiam asmeniškai duoda įsitraukimas į labdaringą veiklą?

– Šios veiklos pradžioje galvojau, kad tai bus vienkartinis dalykas, tačiau viskas išaugo į kur kas didesnę veiklą – šiuo metu labdaros fondui esu jau paaukojęs šimtus tūkstančių litų. Vilniaus universiteto vaikų ligoninės gydytojai pasakojo, kad itin reikalinga diagnostinė ir gyvybinėms funkcijoms palaikyti skirta aparatūra, kurią jie įsigijo mano fondo lėšomis, jau padėjo išsaugoti 10-ies vaikų gyvybes. Žinau, kad nuo gimimo negirdinčiai alytiškei Godai Grigaravičiūtei taip pat jau atlikta implantacijos operacija, prie kurios didele dalimi prisidėjo ir mano fondo skirtos lėšos. Tvirtai galiu pasakyti, kad jausmas, jog kažkam padėjai išgelbėti gyvybę ar pakeitei gyvenimą į gerąją pusę, yra daug geresnis nei nusipirkus naują automobilį.

Galbūt jau esate ateičiai numatęs ir kitų prasmingų darbų jūsų įkurtam labdaros fondui?

– Šiuo metu esu atidaręs kompaniją „Dragon Drink“, kuri užsiima gėrimo „Sel Dragoon“ gamyba. 33 proc. šio gėrimo nešamo pelno bus skirta mano paramos ir labdaros fondui. Artimiausiuose šio fondo planuose – vaikų diagnostikos centro statybos. Taip pat kartu su renginių organizavimo kompanija „Diskoholikai” nusprendėme vaikų globos namų auklėtiniams ir socialinės rizikos šeimose gyvenantiems vaikams padovanoti 300 kvietimų į koncertą Alytuje. Norime pradžiuginti šiuos vaikus suteikdami jiems galimybę apsilankyti tokio didelio masto renginyje.

Kokie artimiausi jūsų, kaip atlikėjo, planai?

– Artėja 2011 metų pabaiga, tačiau iki dabar dar neturėjau atostogų. Šiais metais labai įtemptai koncertavau – surengiau pasirodymus Los Andžele, Čikagoje, Londone, Dubline ir kituose didžiausiuose pasaulio miestuose. Dabar mano planuose – koncertinis turas po Lietuvą, kuris startuos lapkričio 19 dieną Alytaus arenoje, o pasibaigs Naujųjų metų naktį pasirodymu Vilniuje. Prieš tai ketinu dar surengti koncertus Klaipėdos, Šiaulių, Panevėžio arenose ir Kauno sporto halėje.

Galbūt jau žinote, kokio dydžio minią sutalpins Alytaus arena?

– Dar nesu grojęs šioje arenoje, tačiau žinau, kad ji talpina apie 5–6 tūkst. žmonių. Šiandien jau yra parduota pusė bilietų į koncertą.

Galbūt galite atskleisti šiek tiek detalių apie šį koncertą Alytuje, kuris taip pat sutaps su 19-uoju jūsų grupės gimtadieniu?

– Koncertas „Sel Super Show“, kurį surengsime Alytuje, bus grandiozinis. Atsivešime geriausią garso techniką, šviesos efektus, lazerius. Tikiu, kad alytiškiams tai bus didžiausias šou jų mieste, prilygstantis užsienio atlikėjų pasirodymams. Taip pat tai bus puiki proga paminėti „Sel“ grupės gimtadienį.

Kada paskutinį kartą yra tekę koncertuoti Alytaus publikai?

– Labai seniai, gal prieš dešimtmetį. Tačiau tai, kas tada ten vyko, neprilygsta šiandieniniams „Sel“ pasirodymams. Tada nebuvo daug vietos koncertuoti, nors sutalpinome nemažą būrį žmonių. Pamenu, kad publika buvo labai nuoširdi.

Galbūt norėtumėte perduoti kokią žinutę į koncertą susirinksiantiems žmonėms?

– Noriu pakviesti visus Alytaus ir aplinkinių miestelių gyventojus. Visi, susirinkę lapkričio 19 dieną Alytaus arenoje, pirmieji išvys pasirodymą iš šių metų „Sel“ koncertinio turo po Lietuvą. Kviečiu visus atvykti ir pamatyti tai, ko dar nesate matę savo mieste.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius