-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Genutė Žalienė išrinkta seksualiausia moterimi (nuotraukos)

Neseniai mados žurnalistės karjerą pradėjusią Genutę Žalienę „Posh“ skaitytojai išrinko seksualiausia moterimi. G.Žalienė nesureikšmina seksualumo, tačiau mano, kad kiekviena moteris turėtų stengtis atrodyti patraukliai ir gražiai.
Genutė Žalienė
Genutė Žalienė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Dažnai gaunu komplimentų, kad esu seksuali, bet nelabai imu tai į galvą – daug kas kuriai kužda į ausį komplimentus, kokia ji viliojanti, tačiau vis tiek malonu girdėti, kad laimėjau tokį įvertinimą“, – įspūdžiais dalijasi Genutė. Moteris pasakoja, kad ši savybė nėra neigiamas dalykas, tačiau svarbi ta plonytė linija tarp seksualumo ir vulgarumo. „Tai, kas vulgaru – nelygu seksualumui“, – konstatuoja moteris.

Tai, kas vulgaru – nelygu seksualumui, – konstatuoja moteris.

G.Žalienė sako, kad seksualumo paslapties neturi, tačiau moterį žavi savimi pasitikintys, atsipalaidavę ir per daug negalvojantys apie savo išvaizdą žmonės. „Patraukli ta moteris, kuri nebijo garsiau nusijuokti, jei jai juokinga, yra atsipalaidavusi, į baseiną su veidrodėliu nelipanti ir svarbiausia – patraukianti vidiniu pasauliu, jos kalba nesisuka vien apie pudras, nuolaidas ir savaiminį įdegį. Žinoma, pasitiki savimi. Be to, svarbu, kad moteris aklai nesektų mada, jos apranga neturėtų būti pedantiškai suderinta. Tai neįdomu“, – subtilumus aiškina G.Žalienė.

Garbingą antrąją vietą seksualiausios moters rinkimuose užima grupės „69 danguje” narė Goda Sabutytė. Trečioji vieta atiteko seksualios moters įvaizdžio besikratančiai Jurgitai Tvarijonaitei. Vos viena vieta žemiau, ketvirtoje, atsidūrė ne kartą vyrų išrinkta geidžiamiausia „69 danguje” atlikėja Karina Krysko, teigiama pranešime spaudai.

Penktą vietą dalijasi net trys žavingos moterys: „Pamilk save“ konsultantė Aistė Jasaitytė, į Niujorką dirbti išvykusi Giedrė Rusytė bei modelis Vaida Židonytė. TV laidų vedėjai Aistei Paškevičiūtei atiteko šeštoji vieta, o „Fashion gates“ valdybos pirmininkei Astai Valentaitei, deja, atiteko paskutinė – septinta vieta.

Apklausoje iš viso dalyvavo 1018 „Posh" skaitytojų. Seksualiausios moters rinkimuose kandidatavo 9 moterys: Genutė Žalienė (16%), Goda Sabutytė (15%), Jurgita Tvarijonaitė (14%), Karina Krysko (11%), Aistė Jasaitytė (10%), Giedrė Rusytė (10%), Vaida Židonytė (10%), Aistė Paškevičiūtė (8%) ir Asta Valentaitė (6%).

Balsavimai
1 vieta – Genutė Žalienė (16%)
2 vieta – Goda Sabutytė (15%)
3 vieta – Jurgita Tvarijonaitė (14%)
4 vieta – Karina Krysko (11%)
5 vieta – Aistė Jasaitytė (10%), Giedrė Rusytė (10%), Vaida Židonytė (10%)
6 vieta – Aistė Paškevičiūtė (8%)
7 vieta – Asta Valentaitė (6%)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius