-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kultūrizmo čempionas Deividas Dubinas giria ir kritikuoja pramogų pasaulio atstovų kūno formas

Įpusėjus rudeniui vieni žmonės pradeda žiemai kaupti „atsargas“ ant savo kūno, o kiti suskumba pirkti sporto klubo abonementus, kad tik „nepaslystų“ ir išlaikytų nepakitusias savo kūno formas. Europos klasikinio kultūrizmo čempionas, Pasaulio fitneso vicečempionas ir asmeninis treneris Deividas Dubinas sutiko pakomentuoti žinomų žmonių kūno formas ir net duoti patarimų, kaip jas pagerinti.
Pramogų pasaulio atstovai, kurių kūno linijas aptarė Deividas Dubinas
Pramogų pasaulio atstovai, kurių kūno linijas aptarė Deividas Dubinas / Žmonės.lt nuotr.

Vilnius LifeStyle nuotr./Deividas DubinasDeividas Dubinas

Merūnas padaręs didelę pažangą nuo to laiko, kai pasirodė Lietuvos pramogų versle. Jis tikrai atrodo su-tvirtėjęs, numetęs nemažai nereikalingo svorio ir tai suteikia jam nemažai pasitikėjimo savimi”, – negaili pagyrimų D.Dubinas. Asmeninis treneris pataria nesustoti ir eiti toliau tuo teisingu keliu.

Jei tik pati Evelina Sašenko norėtų labiau pagerinti ar sumažinti savo kūno formų apimtis, jai Deividas patartų daugiau dėmesio kreipti į pasirinkto maisto racioną, jo derinimą bei porcijų kiekį. „Norint pagreitinti medžiagų apykaitą, reikia stengtis valgyti kas 2-3 valandas. Tai tikrai būtų veiksminga atsikratant nereikalingų kilogramų”, – teigia Europos klasikinio kultūrizmo čempionas.

Donatas Montvydas yra vienas perspektyviausių bei tikrai gražų kūną turintis jaunos kartos šou verslo žvaigždžių atstovas. „Jam netrūksta lankstumo, vikrumo bei tvirtumo. Visas jaunimas gali lygintis kaip į jau-ną, veržlų ir puikią sportinę išvaizdą turintį vyrą“, – negaili komplimentų D.Dubinas.

Asmeninio archyvo nuotr./Donatas Montvydas su gerbėjais Raseiniuose
Donatas Montvydas su gerbėjais Raseiniuose

„Ant Monikos Šedžiuvienės liekno kūno trūktų tik daugiau raumenukų, kurie sustiprintų jos fizinę būklę, suteiktų jai daugiau jėgų bei tvirtumo“, – komentuoja Pasaulio fitneso vicečempionas. Kadangi tie raumenukai ne taip lengvai yra užauginami, Deividas rekomenduotų sudaryti detalų maisto planą. Asmeninis treneris sako, jog Monikai užtektų pradėti nuo mitybos, kurioje didžiausią dalį turėtų sudaryti kokybiškų baltymų ir angliavandenių turintys maisto racionas.

Renginio organizatorių nuotr./Monika Šedžiuvienė
Monika Šedžiuvienė

Visų akį traukianti Gintarė Gurevičiūtė gali pasigirti nepriekaištingomis sportiško kūno linijomis. „Linkiu ir toliau turėti tokios stiprios valios gyvenant sveiką gyvenimo būdą, nes iš patirties sakau, kad nėra labai lengva atsisakyti viso to gėrio, kurio yra mūsų parduotuvėse“, – šypteli Deividas.

Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė

Tokioms Lietuvos scenos žvaigždėms kaip Egidijus Dragūnas asmeninis treneris patartų atkreipti daugiau dėmesio į kokybišką poilsį bei rekomenduoja daugiau augalinės kilmės maisto (vaisių, daržovių), nes juose daug vitaminų bei angliavandenių, kurie reikalingi mūsų kūnui. „Ypatingai svarbu tiems, kam nesvetimas naktinis gyvenimo būdas, nuolatiniai koncertai, darbai ir mažai lieka laisvo laiko“, – susirūpinęs kalba Deividas.

Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

Visiems žinomas Žilvinas Grigaitis ir taip turi puikų kūną, kuriuo gali girtis tikrai ne kiekvienas tokio amžiaus žmogus: jis puikiai suderina savo užimtumą bei laisvo laiko panaudojimą. „Žinoma visada rekomenduočiau gyvenant tokį aktyvų gyvenimą karts nuo karto nepamiršti treniruočių sporto salėje, važinėjimo dviračiais, bei pasiplaukiojimo jūroje, kas išlaikys jūsų kūną sveiką bei jauną“, – negaili patarimų asmeninis treneris.

Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis

„Manau, apskaičiavus Ingos Stumbrienės KMI (kūno masės indeksas), gautume tikrai per mažą skaičiuką“, – šypsosi Deividas. Papildų konsultantas pataria sudėlioti tinkamą mitybą, kuri padėtų priaugti svorio, žinoma, ne riebalinio audinio, o tik kokybiškos kūno raumenų masės, kurie sutvirtintų kūną. „Tai tikrai nepakenktų, kūnas įgautų dar daugiau moteriškumo“, – teigia D. Dubinas.

Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga ir Aivaras Stumbrai

Ne visada visiems išeina kiekvieną dieną nubėgti į sporto salę ar prasimankštinti lauke. Vieniems tam trukdo darbas, kitiems – valios neturėjimas, tretiems – netinkamas gyvenimo būdas.

„Visiems, gyvenantiems aktyvų gyvenimą ir turintiems didelį užimtumą, patarčiau pirmiausia atsisakyti žalingų įpročių, atsižvelgti į maisto racioną, kurį valgome ir geriame, daugiau laiko skirti kokybiškam poilsiui. Taip pat stengtis palaikyti fizinę formą sportuojant salėje, važinėjant dviračiu, einant į jogos ar aerobikos užsiėmimus“, – linki vicečempionas.

Pagrindinis asmeninio trenerio Deivido patarimas – bent pusvalandis fizinio aktyvumo iš ryto jums suteiks jėgų visai dienai, o jeigu galite skirti ir valandėlę laiko su specialistu salėje, pasieksite jums senai trokštamų rezultatų greičiau ir efektyviau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius