-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuovargio iškankinta Ineta Stasiulytė per „Šok su manimi“ nebesulaikė ašarų (nuotraukos)

TV3 šokių projekto žiūrovams ir vėl naujiena: jie galės stebėti ir vertinti naują dalyvę – vis dar oficialią žymaus krepšininko Simo Jasaičio žmoną Vaidą. Moteris šeštadienį pakeitė praėjusią savaitę iškritusią pedagogę Eiridą Daukšienę.
Ineta Stasiulytė
Ineta Stasiulytė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Šeštadienio vakarą dalyviams nebuvo ko nerimauti, nes pralaimėjusiųjų neliks. Tačiau kai kuriems kaip niekad tenka kovoti su jauduliu. Ašaromis po pasirodymo apsipylė aktorė Ineta Stasiulytė.

Visada drąsi ir optimistišką nuotaiką spinduliuojanti moteris šį kartą neišlaikė. Su partneriu Deividu Meškausku atlikusi originalią sambą, ji sulaukė aštrios komisijos narių kritikos. Jų teigimu, tai buvo sambos taisyklių laužymas ir priminė spektaklį.

„Suprantu, kad pasirinkome sudėtingesnį būdą ir turėjome daugiau repetuoti, tačiau dėl darbų, premjerų ir spektaklių nebuvo kada. Paprasčiausiai tai yra nuovargio ašaros, natūrali būsena“, – žurnalistams atviravo dalyvė.

J.Smorigino keiksmažodžiai eterio metu nėra naujiena. Dviprasmiški komentarai – taip pat. Tokių buvo galima išgirsti apie radijo laidų vedėjo Aisčio Mickevičiaus pasirodymą. Samba su rytietiškais motyvais įsiminė komisijos nariui ne taip, kaip šokio metu naudotas instrumentas – fleita.

„To daikto nereikėjo kišti į burną, Aisti, turėjai gerai pagalvoti. Juk mes visada prieš kišdami ką nors į burną pagalvojome“, – juokėsi ir labai emocionaliai kalbėjo J.Smoriginas.

Į diskusijas apie intymius dalykus įsitraukė kiti komisijos nariai, pats Aistis – taip pat. Galiausiai dalyvis ėmė ir padovanojo fleitą daugiausia komentavusiam J.Smoriginui.

Daugiausia žiūrovų simpatijų šeštadienio vakarą sulaukė Donatas Montvydas su partnere. Pasitempti ir kuo šauniau pasirodyti kitą savaitgalį teks Raimondui Rumšui. Jam atiteko mažiausiai balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius