-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Povilas Vanagas: išvarytas ant liepsnojančio ledo...

Jau du dešimtmečius Margarita Drobiazko ir Povilu Vanagu didžiuojamės kaip itin talentinga čiuožėjų pora. Povilo sportinė lemtis panaši į tų, kuriems pradžioje reikėjo postūmio ir kurie iš pradžių ėjo tarsi prieš vėją... O tai, kad kiek pakylėtas mamos, Lilijos Vanagienės, mintis sūnus moka nuslopinti subtiliu humoru, tik rodo išsaugotus natūralius jųdviejų santykius.
Povilas Vanagas ir Lilija Vanagienė
Povilas Vanagas ir Lilija Vanagienė

Lilija, ar, prisimindama daugiau nei keturiasdešimties metų senumo įvykius, galėtumėte patvirtinti, kad sūnaus besilaukianti moteris labai išgražėja?

Povilas: Ne mama – šitą tiesą aš galėčiau patvirtinti. Tikrai išgražėja: ir „prieš“, ir „po“. Puikiai prisimenu gimimo dieną, tad savo akimis mačiau, kokia mama buvo graži (kvatoja).

Lilija: Nedrįsčiau taip kategoriškai teigti, bet gal tiesos ir yra, nes labai didžiavausi, kad laukiuosi Povilo, išgyvenau didelės energijos, euforijos antplūdį ir skraidžiau kaip ant sparnų. Toms nuotaikoms galėtų prilygti nebent pakilios emocijos, kai jau šventėme svariausias Margaritos ir Povilo pergales. O tą dieną, kai gimė sūnus, labai norėjau valgyti ko nors aštraus, todėl uošvio paprašiau atnešti skilandžio ar kaimiškos dešros...

Povilas: Aha, tai štai kaip tu man patriotinius jausmus pradėjai skiepyti – per skilandį, užuot senelio paprašiusi prancūziško šampano. Beje, prieš švęsdamas gimtadienį ir prieš iššaudamas šampano butelį, kas porą metų mamos vis perklausiu, kelintą valandą gimiau. Ir ji vis tvirtina, kad antrą po vidurnakčio. Sako, esu Liūtas, nors astrologai liepos 23-iąją yra linkę priskirti dar ir Vėžiui.

Plačiau skaitykite naujausiame žurnalo „Laima“ numeryje
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius