Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Projekto „Aš – superhitas“ lyderis Silvestras: „Čia ne draugų konkursas“

19-metis Silvestras dalyvauti realybės šou niekuomet nesvajojo – anketą į muzikinį projektą „Aš – superhitas“ užpildė paskatintas sesers, tačiau panašu, kad jaunas vaikinas yra realiausias pretendentas tapti šio projekto nugalėtoju.
Laidos „Aš – superhitas“ dalyvis Silvestras
Laidos „Aš – superhitas“ dalyvis Silvestras / TV3 nuotr.

Ketvirtą kartą savaitės lyderiu tapęs ir kitų dalyvių realybės šou budeliu pakrikštytas vaikinas vėl spręs, kas šįvakar sėsis ant karštosios kėdės ir kausis išlikimo kovoje.

Svarbiausia šeštadienio tiesioginės transliacijos intriga – vyksianti išlikimo kova. Pirmąją karštąją kėdę užims daugiausiai kitų dalyvių minusų surinkusi balsingoji Valda. Su kuo teks kautis merginai, nuspręs apie savo netradicinę seksualinę orientaciją projekte prabilęs Silvestras.

Ketvirtą kartą pliusų ir minusų vakare daugiausiai pliusų iš kitų dalyvių surinkęs vaikinas prisipažįsta, kad jam ši misija itin sunki. „Jei pirmus kartus galvojau, kad yra žiauriai sunku apsispręsti, tai nebuvo sunku apsispręsti. Dabar yra žiauriai sunku apsispręsti. Bandžiau rašytis ant lapo pliusus ir minusus žmonių, kaip man atrodo. Ar įsivaizduoju finale ir, apskritai, su kokiais tikslais žmonės čia atėjo. Ir klausiau jų pačių kodėl jie čia atėjo, ką jie nori pasiekti? Į viską bandau atsižvelgti“, prieš šeštadienio išlikimo kovą TV3 laidoje kalbėjo vaikinas.

Silvestras atviravo, kad vertins ne tik savo konkurentų dainavimo ir balso galimybes, bet ir asmenines savybes: „Tikrai nelengva misija, nes man nemalonu, kad kitas žmogus rizikuoja iškristi. Man taip pat būtų nemalonu, kad mane kažkas rinktųsi. Aš vertinu viską. Stengiuosi vertinti ne tik balsą, nes čia konkursas ne vienadienis, mes turime su tais žmonėmis gyventi ir viską kartu darom. Čia ne draugų konkursas.“

Iki projekto pabaigos likus mažiau nei mėnesiui kiekvienas dalyvis kovoja už save ir trokšta pasiekti didįjį finalą. Realybės šou septintukas siekia pelnyti ne tik šlovę, bet ir laimėti 10 tūkst. eurų.

Nors Silvestras iki pat tiesioginio eterio neišduoda, ką jis sodins ant karštosios kėdės, tačiau panašu, kad tai gali būti vaikinas. „Bet kokiu atveju malonu gauti pliusą, nes aš žinau, kad dar savaitę galėsiu pabūti projekte. Pas mus nėra silpnų. Mes nežinom, kaip mus palaiko žmonės. Tikrai nenorėčiau, kad nei viena paliktų šį projektą“, – užuominomis kalbėjo vaikinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius