-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Šilgalis pavergė moteris šokdamas iki pusės nuogas

Šeštadienio vakarą projekte „Šok su manimi“ moterys turėjo kur paganyti akis. Po politiko Žilvino Šilgalio pasirodymo buvo labai karšta.
Žilvinas Šilgalis
Žilvinas Šilgalis / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Seimo nariui teko šokti sambą net du kartus. Po pirmojo bandymo Jurijus Smoriginas paprašė, o tiksliau net pareikalavo, kad Ž.Šilgalis pakartotų šį laukinį šokį nusirengęs marškinius.

„Kas yra samba? Tai yra beveik nuogas kūnas ir judantys klubai, o kūnas Šilgalio ne bet koks!“ – komplimentus dalyviui žėrė J.Smoriginas.

Trumpai sudvejojęs, parlamentaras nusimetė marškinius ir liko žaviai iki pusės nuogas. Tai, atrodo, šokėjui suteikė dar daugiau aistros ir pasitikėjimo savimi. Studijoje susirinkusios dailiosios lyties atstovės neatitraukė nuo politiko akių ir kaip reikiant varvino seilę.

„Nepakartojama“, „nuostabu“, „galėtų visada šokti be viršutinių drabužių“, – tokios moterų reakcijos girdėjosi filmavimo studijoje. Politiko judesiai sukaustė ir komisijos narių dėmesį.

„Fantastiškai sudėtas vyras!“ – gyrė J.Smoriginas.

Jei jūsų neišrinks į Seimą pagal sąrašą, pagal kūno formas – tai tikrai! Bet dabar jau Seimo Etikos ir procedūrų komisija tikrai svarstys...“ – šmaikštavo komisijos narys aktorius Džiugas Siaurusaitis.

Jei neturės ką veikti, tegul svarsto, bet aš nematau nieko blogo“, – tikino Ž.Šilgalis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius