-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 06 01

Egidijus Dragūnas į SEL grandiozinį šou kvies ir šalies garsenybes

Grupė SEL baigia albumo „Aš kaip žąsis“ pristatymo turą ir ruošiasi didžiausiam metų koncertui „SEL Grand Show“, kuris liepos 9 d. nugriaudės Palangos paplūdimyje prie Centrinės gelbėjimo stoties. Į šį koncertą grupės lyderis Egidijus Dragūnas ketina pasikviesti daugybę pramogų, sporto ir verslo pasaulio garsenybių. Pirmuosius VIP kvietimus dainininkas vakar įteikė legendiniam krepšininkui Arvydui Saboniui.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / BFL/Vytenio Jurevičiaus nuotr.

Saulė, jūra, didžiulė scena, 18 sunkvežimių garso ir šviesos technikos... 2 val. trukmės koncertas, kuriame skambės didžiausi SEL hitai, bus filmuojamas pažangiausia „Full HD“ technologija net 12 kamerų (taip pat ir iš dviejų malūnsparnių), o po to bus išleistas DVD albumas.

„Niekada nesidairiau atgal, tad galiu drąsiai pažadėti, kad šis koncertas bus dar geresnis už ankstesnius. Ypač noriu, kad į šį koncertą atvažiuotų gerbėjai iš mažesnių vietų, nes tokio didelio šou mes neturime galimybės surengti Raseiniuose ar Rokiškyje. Šį pasirodymą ketiname nufilmuoti ir vėliau išleisti pirmąjį SEL koncertinį DVD. Labai tikiuosi, kad į Palangą tą šeštadienį susirinks visi, kas neabejingi SEL muzikai“, – sako grupės lyderis Egidijus Dragūnas.

Į koncertą planuojama parduoti 12 tūkstančių bilietų. Renginio teritorija bus suskirstyta į keturias zonas: VIP, „Priority“, „Fan“ ir „A“. Brangiausiai – 49 Lt – kainuos bilietai į „Priority“ zoną, tačiau juos nusipirkusieji galės iš arčiausiai stebėti koncertą bei patekti į renginį per atskirą įėjimą. Į fanų zoną bilietai kainuos 39 Lt., o į A zoną –  29 Lt. Išrankiausieji žiūrovai galės įsigyti bilietus į VIP zoną. Į šią zoną bus parduota tik 400 bilietų po 100 litų. 

Renginį jie galės stebėti kartu su 400 šalies sporto, muzikos, verslo garsenybių, kuriuos grupės lyderis Egidijus Dragūnas asmeniškai pakvies į šį ypatingą koncertą.

Pirmuosius VIP kvietimus Egidijus vakar įteikė krepšinio legendai Arvydui Saboniui, kurį sutiko Arvydo Sabonio krepšinio mokyklos abiturientų išleistuvėse, kur koncertuoti buvo pakviesta grupė SEL.

Dainininkas ruošiasi ir kitam svarbiam įvykiui – birželio 16 d. per sūnaus Deivido gimtadienį bus pristatyta vitaminais, antioksidantais praturtintas gėrimas „SEL Dragoon“, už kurį gauto pelno trečioji dalis keliaus į E.Dragūno vardo fondo sąskaitą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius