Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 21

Šarūnas Kirdeikis: „Karnavale reikia žaisti pagal karnavalo taisykles”

Jau šį penktadienį, kovo 25 dieną, menų fabrike LOFTAS visus pasitiks ryškiausias pavasario pranašas – muzikos, šokio ir beribės fantazijos kupinas karnavalas „Loftodromas 2011”.
Šarūnas Kirdeikis
Šarūnas Kirdeikis

Ugninga „Tabami goes Latino“ programa, sambos šokių mokyklų pasirodymai, tropikų karštis, plunksnos, aistringi šokiai iki ryto ir tūkstančiai spalvų – visa tai laukia jau antrojo karnavalo dalyvių.

Karnavalo aprangos kodas – kuo daugiau plunksnų ir spalvų! Jis šįkart itin griežtas. Ir ne be reikalo – geriausio kostiumo autoriaus laukia įspūdingas prizas.

Pietietiškoje nakties programoje – ir specialus choreografo Šarūno Kirdeikio bei šokėjų komandos šou. Tad keli klausimai Šarūnui – apie karnavalus ir pasiruošimą.

Ką šįkart ruošiat karnavalui?
Intensyviai ruošiame choreografinį intro, taip pat treniruojame pilvo presus ir špagatus, nes greičiausiai vėl teks kaboti ore, vartytis ir karstytis turėklais palubėse...

Gero karnavalo formulė – kokia ji?
Reikia žaisti pagal karnavalo taisykles – palikti savo „namų“ įvaizdį, problemas, kuklumą. Jei esi karnavale – reikia nebūti pasyviu stebėtoju, o stačia galva panirti į veiksmą. Linksmintis ne tik dėl savęs, bet ir skleisti gerą nuotaiką kitiems. Žinoma, būtina atitinkamai pasipuošti.

Iš kur kostiumą gausi pats?
Greičiausiai „susišaudysiu“ paskutinėmis dienomis iš sesės (Kotrynos Kirdeikytės), spektaklio, gerų draugų šokėjų sandėlių ir gaderobų. Man šitoje srityje pasisekė – dažniausiai neprireikia eiti i kostiumų nuomos punktus, užtenka atsidaryti spintą.

Lietuviai – ne per kuklūs šiai pietietiškai tradicijai?
Gal šiek tiek. Bet LOFTE besirenkanti gausi auditorija dažniausiai jau buna įpratusi – „pažengusi“ persirengimo srityje ir žino, kaip atrodyti, kad geriausias draugas nepažintų. Tai įkvepia ir rečiau LOFTE besilankančius – jautiesi nevaržomas, nevarstomas kritiškų žvilgsnių.

Kokie įspūdžiai iš pernai metų „Loftodromo“?
Iki šiol atsimenu renginio intro – su atsiveriančiomis erdvėmis, judančiomis užuolaidomis, spalvinga eisena – kojūkai, batutas, plunksnos, keisčiausios riedančios dekoracijos... Ir tai, jog muzika buvo tikrai gera – ir šiuolaikiška, ir kartu su Rio de Žaneiro ritmais.

Vienas svarbiausias dalykas, kurį reikia žinoti būsimiems karnavalo dalyviams.
Jei šiame karnavale sugalvojot apsirengti, daryti kažką beprotiško – pasiruoškit ir padarykit, nes didelė tikimybė, kad paskui labai galėsitės, jog nepasiryžot...


Karščiausias pavasario renginys – LOFTO karnavalas – kovo 25 d., 21:00 penktadienį, menų fabrike LOFTAS.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius