Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Aktorė Megan Fox „Transformerių“ režisierių palygino su Hitleriu

Artėjant pasaulinei „Transformeriai 3“ (orig. „Transformers: Dark of the Moon“) premjerai, ima aiškėti aktorės Megan Fox pasitraukimo iš projekto priežastys.
Megan Fox
Megan Fox / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša britų laikraštis „Daily Mail“, anksčiau gražuolė teigė savanoriškai pasitraukusi iš „Transformerių“, tačiau likus vos savaitei iki filmo premjeros į viešumą išlindo keli nemalonūs faktai.

Pasirodo, projekto režisieriui Michaelui Bay'ui paskambino filmo vykdantysis prodiuseris Stevenas Spielbergas ir paprašė atsisakyti gražuolės paslaugų dėl jos kritikos, pareikštos apie patį režisierių M.Bay'ų. Duodama interviu britų žurnalui „Wonderland“ aktorė M.Fox naujausios „Transformerių“ dalies režisieriaus metodus filmavimo aikštelėje prilygino Hitleriui.

Pats M.Bay'us tvirtina, kad palyginimas su fiureriu jo neįžeidė, tačiau neatsargūs žodžiai aktorei M.Fox kainavo darbo vietą. Būtent pasirodymas pirmose dviejose „Transformerių“ dalyse merginai pelnė šlovę, pripažinimą ir pavertė ją Holivude žinoma aktore, nuolat patenkančia į seksualiausių pasaulio moterų sąrašus. 

Prodiuseris ir režisierius Stevenas Spielbergas – viena įtakingiausių Holivudo personų, tad visai nenuostabu, jog iš projekto išmesta M.Fox ne tik nebešmėžuoja seksualiausių pasaulio moterų topuose, tačiau kol kas nenusifilmavo nei viename rimtame filme. O juostos, kuriose gražuolė atliko pagrindinius vaidmenis – „Džonas Heksas“ (orig. „Jonah Hex“) ir „Dženiferės kūnas“ (orig. „Jennifer's Body“), pasauliniu mastu patyrė visišką fiasko.

24-erių aktorius Shia LaBeoufas bei filmo „Transformeriai 3“ scenarijaus autorius Ehrenas Krugeris interviu žurnalui „IQ“ taip pat negailėjo kritikos aktorei. „Dirbti su ja kaskart darėsi vis sunkiau. Filmavimo aikštelėje M.Fox elgėsi taip, tarsi jai viskas būtų nė motais. Manau, kad Megan pašalinimas iš projekto privers apgalvoti savo elgesį“, – vienbalsiai teigė vyrai. Tai – ne pirmas kartas, kuomet kolegos viešai kritikuoja aktorę. Jau anksčiau spaudoje buvo pasirodę aktorių nusiskundimai apie M.Fox neatsakingumą, neprofesionalumą ir pomėgį čiulpti nykštį net spaudos konferencijų metu.

Pats S.LaBeoufas visai neseniai pranešė pasitraukiantis iš „Transformerių“ projekto. „Aš, kaip ir režisierius Michaelas Bay'us, nebematau tikslo tęsti šį projektą,“ – sakė aktorius, nors jis asmeniškai mano, kad filmas sulauks dar ne vieno tęsinio. Pasak aktoriaus, ši trečioji, ir jam paskutinė, filmo dalis – stipriausias ir įdomiausias trilogijos filmas. „Aš rimtai. Šis filmas – geriausias iš visų, ką esame sukūrę. Neslėpsiu: filmuoti buvo sunku, tačiau džiaugiuosi tuo, ką padarėme,“ – pasakojo jaunasis Holivudo talentas.
 
„Transformeriai 3“ didžiuosius pasaulio ir Lietuvos kino teatro ekranus pasieks jau ateinantį trečiadienį, birželio 29 d. Filmas bus rodomas ir 3D formatu.

VIDEO: Transformers 3: Dark Of The Moon Official Trailer 2 HD 1080p

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius