-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepasidažiusi Ch.Aguilera skubėjo rinktis Helovino moliūgų

Net ir pasaulio popžvaigždės mėgsta pasidžiaugti mamos pareigomis. Dieną be darbų ištaikiusi Christina Aguilera su sūnumi Maxu skubėjo pirkti Helovino moliūgų ir jų skobti.
Christina Aguilera su sūnumi
Christina Aguilera su sūnumi / „Scanpix“ nuotr.

Pro žvitrią paparacų akį nepraslydo ir tai, kad dainininkė viešumoje pasirodė be makiažo. Apsiavusi kareiviško tipo batais, apsivilkusi paplyšusius džinsus ir languotus marškinius Ch.Aguilera atrodė kaip įprasta jauna mama. Tiesa, jei nepaisysime, kad veiksmas vyko Holivude.

Į „moliūgų“ išvyką dainininkė ėjo ne tik su 20-ies mėnesių sūnumi, bet ir vyru Jordanu Bratmanu.

28-erių Ch.Aguilera, nors Helovinas bus tik daugiau kaip už dviejų savaičių, linksminosi su šeima ir įsigijo tuziną moliūgų.

Vadinamasis moliūgų sklypas – tai populiari rudens pramoga JAV. Į tokias moliūgų parduotuves po atviru dangumi amerikiečiai eina šeimomis. Čia suaugusieji ir vaikai gali patys išsiraižyti moliūgą, o mažieji dar gali pajodinėti poniais, pasipuošti veidus profesionalių menininkų piešiniais.

Beje, visai neseniai žurnalui „Cosmopolitan“ Ch.Aguilera prisipažino, kad seksualiausia jaučiasi  būdama  nuoga. „Dievinu su vyru maudytis burbulų vonioje ir gurkšnoti vyną“, – sakė ji. Dainininkė tikino, kad vyras puikiai moka ją užvesti, tačiau apskritai jai nuogos moterys gražesnės nei vyrai.

„Žinoma, man patinka vyrai. Tačiau jei turėčiau rinktis žiūrėti į nuogą vyrą ar į nuogą moterį, pasirinkčiau moterį. Paprasčiausiai mes iš prigimties seksualesnės ir malonesnės akiai“, – tikino Ch.Aguilera.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius