-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rihanna: „Visos moterys turėtų nusifotografuoti nuogos“

Pop žvaigždė Rihanna patarė visoms moterims, kol dar joms dar ne vėlu, pasidaryti ir turėti savo nuogos nuotrauką.
Rihanna
Rihanna / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šiemet gražuolė iš Barbadoso buvo įsivėlusi į gana nepatogią situaciją, kai internete pasklido jos nuogos nuotraukos. Tąsyk Rihanna visai neapsidžiaugė, tačiau dabar ji paragino kiekvieną moterį rasti pasitikėjimo savimi ir nusimesti drabužius prieš kamerą.

„Kiekviena moteris privalo turėti savo nuogos nuotrauką. Po penkerių metų galbūt mano kūnas nebeatrodys taip gerai, – Thesun.co.uk sakė 21-erių Rihanna. – Visada balansavau ant ribos tarp vulgarumo ir seksualumo. Tačiau seksualumas, kai tau 19-a ir kai 21-eri nėra toks pats. O aš tiesiog linksminuosi“.

Tiesa, po skandalo su provokuojančiomis pačios Rihannos nuotraukomis, ji sakė buvusi pažeminta, mat atvirus kadrus ji siuntė buvusiam vaikinui, o šis juos nutekino. Vėliau ji savo nuomonę sušvelnino ir viešai pareiškė: „Jei mergina nesiunčia savo vaikinui savo nuogos nuotraukų, tada man jo labai gaila“.

Atlikėja, kurios tikrasis vardas Robyn Rihanna Fenty, šiuo metu reklamuoja savo naująjį albumą „Rated R“. Mergina visame pasaulyje išgarsėjo po to, kai buvo pirmąsyk pastebėta 2005-aisiais. Ji jau spėjo pagarsėti įspūdingais šokių judesiais ir provokuojančia apranga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius