Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Shakira: „Po gimdymo atrodžiau kaip šarpėjus!“

Dainininkė Shakira naujausiame žurnalo „Self“ viršelyje demonstruoja po pirmojo gimdymo susigrąžintas nepriekaištingas kūno formas.
Shakira
Shakira / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Žurnalo „Self“ viršelį su Shakira galite pamatyti paspaudę čia.

36-erių Kolumbijos pažiba pirmojo vaiko – sūnaus Milano – susilaukė šių metų pradžioje. Dainininkė gana greitai susigrąžino prieš nėštumą buvusias formas, tačiau apnuoginti pilvą išdrįso tik dabar, praėjus kiek daugiau nei pusmečiui po gimdymo.

Žurnalui „Self“ Shakira atvirai pripažino, kad vos pagimdžius jos figūra buvo neatpažįstamai pasikeitusi. „Atrodžiau kaip šarpėjus!“ – sakė ji.

Tam, kad susigrąžintų buvusią figūrą, Shakira teigė neskyrusi viso savo dėmesio. „Nesu apsėsta savo trūkumų, nes savo kūną matau kaip visumą. Be to, manau, kad vyrams patrauklesnis pasitikėjimas savimi, o ne tobulumas“, – įsitikinusi dainininkė.

Shakira taip pat patarė moterims mankštintis ir per nėštumą, nes tada bus lengviau numesti svorio gimus vaikeliui – tai ji įrodo savo pavyzdžiu. „Per nėštumą darydavau zumbos treniruotes. Tai man padėjo nepriaugti nereikalingo svorio“, – sakė Shakira. Po gimdymo dainininkė tęsė zumbos treniruotes – maždaug keturis rytus per savaitę ji skirdavo šiek tiek laiko sportui.

Paklausta, kokia jos kūno dalis jai pačiai labiausiai patinka, Shakira atskleidė, kad didžiuojasi savo užpakaliuku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius