-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie IKEA atidarytas naujas prekybos centras „Nordika“: rasite „Rimi“ ir „McDonald's“

Ketvirtadienį Vilniuje, Vikingų gatvėje, IKEA pašonėje, buvo atidaryta dalis prekybos centro „Nordika“. 18 tūkst. kvadratinių metrų plote veiks apie 30 parduotuvių, tarp jų – „Rimi Hypermarket“, „Elektromarkt“ ir„McDonald‘s“.

Prekybos centrą „YIT Kausta“ statė bendrovės „Prekybos parkas“ užsakymu, investicijos siekia 50 mln. eurų.

Naujas pastatas yra 12,5 metrų aukščio, 200 metrų ilgio. 7500 kv. m plote įsikurs „RIMI Hypermarket“ parduotuvė, 1800 kv. m – „Elektromarkt“.

„Mes šią vietą pasirinkome todėl, kad apie 200 tūkst. žmonių čia automobiliu gali atvykti vos per 5-10 min. Tai yra puiki lokacija, labai lengvai pasiekiama“, – sakė pagrindinis „Nordika“ investuotojas Peteris Gage'as Morrisas.

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Atidarytas naujas prekybos centras „Nordika“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Atidarytas naujas prekybos centras „Nordika“

Iš viso prekybos centre, kurio likusi prekybinė dalis bus atidaryta pavasarį (dar 22 tūkst. kv. m), veiks apie 50 parduotuvių.

Lietuva yra labai gera vieta investuoti. Turime planų kitiems metams – planuojame atidaryti du naujus restoranus, įsigyti logistikos verslą, – sakė „McDonald's“ atstovas Melo Hili.

„Su prekyba yra viena paslaptis – kol neparduodi, tai visa tavo gamyba eina į sandėlį. Noriu pasveikinti, kad vilniečiai turės daugiau galimybių apsipirkti“, – sakė Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

„McDonald's“ atstovas greito maisto mėgėjams pateikė gerų naujienų.

„Lietuva yra labai gera vieta investuoti. Turime planų kitiems metams – planuojame atidaryti du naujus restoranus, įsigyti logistikos verslą“, – sakė „McDonald's“ atstovas Melo Hili.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius