Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šveicarijos čiužinių gamintoja „Dominari“ žengia į Kupiškį

Šveicarų kapitalo baldų, čiužinių ir antklodžių gamintoja „Dominari“ planuoja gamybos pajėgumo plėtrą ne tik Panevėžyje, kur jau pradėtos naujų gamyklų statybos, bet ir Kupiškyje - čia kitąmet iškils 5 tūkst. kvadratinių metrų ploto minkštų baldų fabrikas, rašo „Verslo Žinios“.
Čiužinių domino
Asociatyvinė nuotr. Čiužiniai / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Šį pirmadienį pasirašėme investicijų sutartį. Savivaldybė įsipareigojo savo lėšomis atlikti infrastruktūros darbus – įrengti vandens tiekimo, nuotekų, šilumos tinklus, lietaus kanalizaciją, sutvarkyti aplinką, o visa kita bus „Dominari“ investicijos. Statybas investuotojai ketina pradėti šiemet, fabrikas turėtų imti veikti 2016 metų pradžioje“, – teigia kadenciją baigiantis Kupiškio rajono meras Jonas Jarutis. 

Pernai vasarą didžiausia Panevėžyje baldų ir čiužinių gamintoja „Dominari“ Kupiškyje išsinuomojo du sklypus – 1,5 ir 2,1 hektaro, kur ir planuoja plėtoti gamybos veiklą. Iš viso Kupiškyje ketinama pastatyti du gamybos kompleksus – statant pirmąją gamyklą bus projektuojamas antrasis gamybos kompleksas, o jo statybos bus pradėtos ėmus veikti pirmajai gamyklai, skelbia Kupiškio rajono savivaldybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius