Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiausia labai turtingų investuotojų baimė – prarasti bent menką savo turto dalį

Turtingi investuotojai labiausiai bijo netekti savo turimų pinigų. Tokią išvadą pateikia pirmadienį išplatintas bendrovių „SEI Private Wealth Management“ ir „Scorpio Partnership“ užsakymų atliktas tyrimas, kuriame buvo apklausti investuotojai, bankų sąskaitose turintys 18 mln. dolerių arba daugiau.
Pinigai. „Paysera“ nuotr.
Pinigai. „Paysera“ nuotr.

Net 59 proc. jų prisipažino, kad jų nerimas susijęs su tuo, kad vieną dieną gali sumažėti turimų pinigų kiekis, rašo naujienų svetainė forbes.com.

Apklausa, kurioje dalyvavo apie 300 ypač turtingų investuotojų, taip pat parodė, jog jie tikisi, kad jų turimo turto vertė per ateinančius metus išaugs 15,8 proc.

Pasirodo, kad dideles pinigų sumas investuojantys žmonės taip pat skiria daugiau laiko (apie 15 val. per savaitę) galvodami apie savo finansinę situaciją, negu mažesnėmis sumomis disponuojantys investuotojai (apie 9 val. per savaitę).

Daugiau negu 18 mln. dolerių turintys ir jaunesni negu 40 metų investuotojai per savaitę apie 25 val. skiria savaitės finansinių tikslų apmąstymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius