Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV šįmet neberagina savo šalies įmonių boikotuoti Sankt Peterburgo ekonomikos forumą

JAV atsisakė boikotuoti birželio pabaigoje Sankt Peterburge vyksiantį ekonomikos forumą. Praėjusiais metais Vašingtonas ragino dideles korporacijas susilaikyti nuo dalyvavimo šiame forume, rašo naujienų svetainė ft.com.
Įspūdingasis Sankt Peterburgas
Sankt Peterburgas / Sankt Peterburgo turizmo centro nuotr.

Dviejų veiklą Rusijoje vykdančių JAV kompanijų atstovai žurnalistams patvirtino, kad bendravo su savo šalies pareigūnais. Pastarieji verslininkus patikino, kad jeigu jie nuspręs vykti į renginį Sankt Peterburge, už tai jiems negrės jokios bausmės.

Į forumą Rusijos šiaurinėje sostinėje atvyks taip pat tokių tarptautinių korporacijų kaip „Shell“, „BP, „Carlsberg“, „Total“ ir „Ernst & Young“ atstovai.

Į forumą Rusijos šiaurinėje sostinėje atvyks taip pat tokių tarptautinių korporacijų kaip „Shell“, „BP, „Carlsberg“, „Total“ ir „Ernst & Young“ atstovai.

Prieš 2014 m. vykusį Sankt Peterburgo ekonomikos forumą JAV prezidento Baracko Obamos administracija rekomendavo savo šalies įmonėms nedalyvauti šiame renginyje.

Sankt Peterburgo tarptautinis ekonomikos forumas, kartais vadinamas rusiškuoju Davosu, vyks birželio 18 – 21 d.

Rusijos naujienų agentūra „Interfaks“ praneša, kad forumo metu su didžiausių kompanijų atstovais bendraus šalies prezidentas Vladimiras Putinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius