-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujovė, kuri supaprastins apsilankymą zoologijos sode

Šeimos išvyka į Kauno zoologijos sodą, ypač jei gyvenate ne Kaune, neretai yra iš anksto planuojama pramoga. Jei važiuojate traukiniu ar autobusu – dažnai iš anksto internetu pasidomite autobusų tvarkaraščiais. Iki kelių dirba ir kada užsidaro pats zoologijos sodas, sužinote irgi vos prisėdę prie kompiuterio. Kad vaikų ypač laukiamos dienos planavimas būtų dar paprastesnis, dabar internetu galite įsigyti ir patį bilietą į zoologijos sodą.
Į zoologijos sodą atgabenta žirafa
Žirafa / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Paprasčiau ir greičiau

Naujoji Kauno zoologijos sodo paslauga – elektroniniai bilietai aktuali kiekvienam lankytojui, tačiau ypač – šeimoms su mažais vaikais. Visi tėvai žino, kad vienas nemaloniausių dalykų – lūkuriuoti su mažaisiais nenuoramomis eilėse. Prie Zoologijos sodo vartų jos nusidriekia renginių metu, neretai vasarą ar savaitgalį, kai lepina puikus oras.

Dabar išeitis paprasta – zoologijos sodo bilietą visai šeimai įsigyti internetu. Naujieji elektroniniai bilietai yra susieti su zoologijos sode jau aktyvuota bilietų sistema, todėl lankytojai, įsigiję bilietus internetu, be vargo, nestovėdami jokiose eilėse, galės pradėti savo pasivaikščiojimą sodu.

123rf.com nuotr./Internetas
123rf.com nuotr./Kompiuteris

Manoma, kad ši naujovė padidins ir zoologijos sodo lankytojų skaičių. Neretai geru oru ar šventinę dieną eidami pro zoologijos sodą žmonės susigundydavo užsukti, bet juos atbaidydavo eilės. Dabar apsilankyti zoologijos sode bus kur kas paprasčiau, tikėtina, kad dalis žmonių pirks bilietus internetu, todėl mažės ir eilių prie zoologijos sodo kasų.

Skaičiuojama, kad per dieną egzotiškiausia Kauno vieta sulaukia per 800 lankytojų, o per visus 2015 metus pamatyti net 250 rūšių gyvūnų ir aplankyti apie 2000 ekspozicijų atvyko per 150 tūkst. žmonių.

Turėdami elektroninį bilietą drąsiai galite atidėti vizitą kitai dieną ar net kitai savaitei, mat jis galioja 30 dienų nuo įsigijimo.

Ilgesnis galiojimas

Be patogumo ir operatyvumo, elektroninis Kauno zoologijos sodo bilietas turi ir dar vieną privalumą – ilgesnį galiojimo laiką. Įsigijus tokį bilietą nereikės baimintis, kad subjuro oras, vienas iš šeimos narių peršalo, atsirado nenumatytų planų ar iškilo kitų kliūčių. Turėdami elektroninį bilietą drąsiai galite atidėti vizitą kitai dieną ar net kitai savaitei, mat jis galioja 30 dienų nuo įsigijimo.

Nusipirkti bilietą į vieną lankomiausių Kauno vietų internetu – labai paprasta. Užsukus į zoologijos sodo interneto svetainę ir atsivėrus langą „bilietai“, beliks tik pasirinkti, kiek ir kokių – suaugusiems ar vaikams – bilietų ketinate įsigyti. Būtina įvesti elektroninio pašto adresą, kuriuo ir bus atsiųsti įsigyti bilietai.

E. paslaugos teikia daugiau galimybių

Kiekvieną dieną į elektroninę erdvę perkeliama vis daugiau gyventojams reikalingų, jų laiką ir pinigus taupančių paslaugų. Internetu paprasta ne tik planuoti laisvalaikį, bet ir pasinaudoti svarbiomis valstybės institucijų teikiamomis paslaugomis, pritaikytomis įvairiems gyvenimo įvykiams. Tokias viešąsias ir administracines paslaugas galima rasti Europos Sąjungos (ES) lėšomis sukurtame portale „Elektroniniai valdžios vartai“, kuris yra nuolat tobulinamas ir vis labiau pritaikomas gyventojų poreikiams.

Kiekvienas, norintis patobulinti savo kompiuterinio raštingumo įgūdžius ar padėti atrasti interneto galimybes pažįstamiems, giminėms, vyresnio amžiaus tėvams, gali pasinaudoti bibliotekose esančiais viešosios interneto prieigos taškais, kurių Lietuvoje yra beveik 1300. Viešosios interneto prieigos tinklas sukurtas ir toliau plėtojamas panaudojant ES fondų investicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius