Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Brokeriai pataria: 5 žingsniai, padėsiantys būstą parduoti kuo greičiau ir brangiau

Viena iš naudingiausių pardavimo taktikų, anot nekilnojamojo turto brokerių, kuri padeda greitai ir už norimą kainą parduoti NT – sutvarkyti būstą taip, kad potencialūs pirkėjai užėję įsivaizduotų, kaip galėtų viskas atrodyti, kai jie čia įsikels, skelbia „Business Insider“.
Prabangių namų interjeras
Prabangių namų interjeras / 123rf.com nuotr.

Du Niujorko nekilnojamojo turto brokeriai Tomas Postilio ir Mickey'is Conlonas žinomi kaip inovatyvūs marketingo strategai, kurie iš viso yra pardavę gyvenamosios paskirties turto už 1,5 mlrd. dolerių.

Dažniausiai jie dirba su prabangiais ir labai dideliais objektais, kurie kainuoja šešiaženkles sumas.

Tačiau brokeriai mielai pataria tiems, kurie nori pardavinėti butus ar namus patys ir neturi daug pinigų samdytis specialistą.

Išplaukite langus

Pirmas dalykas, kurį pamatys atėjęs potencialus pirkėjas – langai. Žmonės visada apsižvalgo, kokį vaizdą jie matys, o neplauti langai tikrai jo nepagražina.

123rf.com nuotr./Prabangių namų interjeras
123rf.com nuotr./Prabangių namų interjeras

Išmeskite nereikalingus daiktus, o ne slėpkite spintose

Brokeriai pasakoja, kad daugelis žmonių linkę kaupti. Pas kai kuriuos rasdavo tuščių šampūno buteliukų, kurių niekad savininkai neišmesdavo. Vietoje to, kad dėtumėte nereikalingus daiktus į spinteles – juos tiesiog išmesite. Jei atėjęs žmogus nejaus, kad jam ir jo daiktams čia yra vietos, pasirinks kitą būstą.

123rf.com nuotr./Prabangių namų interjeras
123rf.com nuotr./Prabangių namų interjeras

Miegamieji tegu lieka miegamaisiais

Metams bėgant vieną kambarį paverčiame darbo ar kitokios paskirties erdve, tačiau nauji pirkėjai priima kambarius tokius, kokius jie mato. Nors supranta, kad darbo kambarį galima bus paversti ir vėl vaiko miegamuoju, jiems lengviau įsivaizduoti atvirkštinę eigą.

123rf.com nuotr./Prabangių namų interjeras
123rf.com nuotr./Prabangių namų interjeras

Patraukite daiktus, kurie trukdo patekti į pagrindinę būsto dalį

Neperkraukite pagrindinių erdvių ir jas sutvarkykite taip, kad viskas būtų savo vietose ir nesimaišytų po kojomis. Brokeriai pataria į erdvę užeiti užmerktomis akimis ir jei atsimerkus pamatote ne kambario išskirtinius bruožus, permąstykite, gal kažko čia per daug.

Nepersistenkite

Prieš parduodant visiškai nebūtina iš naujo daryti viso namo remonto, – tai daug kainuos, neduos naudos, o ir ne visada pavyks susigrąžinti papildomai investuotus pinigus. Vietoje to, geriau perdažykite vonią ar atlikite kitokį kosmetinį remontą, kuris nereikalauja tiek daug lėšų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius