Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gordono Ramzio restoraną Londone užėmė skvoteriai ir grasina imtis teisinių veiksmų

Skvoteriai užėmė vieną iš Gordono Ramzio restoranų Londone, sakydami, kad viename turtingiausių miesto rajonų siekia sukurti „bendruomenės erdvę“ visiems, rašo „Business Insider“.
Gordonas Ramzis
Gordonas Ramzis / Shutterstock nuotr.
Temos: 1 Restoranas

Mažiausiai šeši žmonės apsigyveno „York & Albany“ restorane ir viešbutyje Camden Town, pranešė „The Sun“ ir BBC.

„York & Albany“ buvo laikinai uždarytas, kol įžymusis virtuvės šefas baigė derinti naują nuomos sutartį, pranešė „The Sun“.

Londono metropoliteno policijos departamentas „Business Insider“ teigė, kad balandžio 10 d. buvo „informuotas apie skvoterius nenaudojamame objekte“. Neaišku, kada skvoteriai į jį atvyko.

Naujienų portalai pranešė, kad grupė užsidarė viduje, užkalė langus lentomis ir grasino imtis teisinių veiksmų prieš visus, kurie bandys juos iškraustyti.

Pirmadienį, kai žurnalistai lankėsi prie pastato, „teisinis įspėjimas“ buvo užklijuotas ant pastato.

„Atkreipkite dėmesį, kad mes esame užėmę šią nuosavybę ir visą laiką joje yra bent vienas asmuo“, – buvo rašoma pranešime.

Jame priduriama, kad „todėl bet koks patekimas ar bandymas patekti į šias patalpas be mūsų leidimo yra nusikalstama veika, nes bet kuris iš mūsų, kuris fiziškai jas valdo, prieštarauja tokiam patekimui be mūsų leidimo“.

Įspėjime teigiama, kad grupė imsis teisinių veiksmų prieš tuos, kurie „įeis į patalpas smurtaudami“ arba „grasins įeiti smurtu“.

Pasak pranešimų, G.Ramzis kreipėsi į vietos valdžios institucijas dėl nekilnojamojo turto, tačiau iki šiol jam nepavyko iškeldinti skvoterių.

Policija informavo žurnalistus, kad tai – „yra civilinis ginčas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius