-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Silvester Belt – apie tikrąją „Luktelk“ reikšmę ir pažinčių programėles: jose yra užblokuotas

Trečiadienio vakarą sostinėje vyko Rolando Mackevičiaus vedamas renginys „Perklausos“, kuriame tikra sensacija tapęs atlikėjas Silvester Belt, nugalėjęs kovoje dėl kelialapio į tarptautinį „Eurovizijos“ konkursą, kalbėjo apie tikrąją savo dainos reikšmę, konkurentus nacionaliniame bei tarptautiniame „Eurovizijos“ konkurse, pažinčių programėles ir vakarėlius.
Silvester Belt
Silvester Belt / „Perklausų“ ir Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Paklausyti Lietuvos nacionalinės „Eurovizijos“ laimėtojo renginyje „Perklausos” susirinko nemažai žinomų veidų: nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė, dainininkė Nombeko Augustė, muzikos prodiuseris Jonas Nainys, dainininkas Norbertas ir kiti.

Ne tik vedėjas R.Mackevičius, bet ir visi susirinkusieji dainininkui negailėjo drąsių klausimų. Pavyzdžiui, A.Kulitaitė šmaikštaudama prašė atlikėjo atsakyti, „kur dar reikėtų padirbėti Aistei Pilvelytei“.

Silvester Belt, Rolandas Mackevičius
Silvester Belt, Rolandas Mackevičius

Atlikėjas renginio metu taip pat atskleidė, kokių žinučių jam tekdavo sulaukti pažinčių programėlėse bei kodėl dabar jose yra užblokuotas, pasakė, kiek ilgiausiai yra išbuvęs reive ir atviravo apie ateities planus.

Pajuto didelę meilės bangą

Jau netrukus Švedijoje Lietuvą atstovausiantis Silvester Belt sakė vis dar iki galo „nesuvirškinęs“ šio fakto, tačiau neslėpė po pergalės nacionalinėje „Eurovizijoje“ sulaukiantis labai daug gerbėjų dėmesio. Tai atlikėjas sako pastebėjęs jau sekantį rytą po didžiojo laimėjimo – dar išeidamas iš viešbučio vaikinas buvo pasitiktas pravažiuojančių automobilių garso signalais ir sveikinančių keleivių mojavimais.

„Man visada trūko ryšio su žmonėmis užmezgimo, – kalbėjo dainininkas. – Po pirmosios „Eurovizijos“ atrankos įvyko pokytis, iš žmonių pajaučiau didelę meilės bangą ir tai visiškai užpildė tai, ko man trūko. Tai yra labai didelė motyvacija judėti į priekį.“

Tikroji „Luktelk“ reikšmė

Paklaustas, apie ką yra kartu su atlikėja Jessica Shy parašytas kūrinys „Luktelk“, Silvester Belt teigė, jog dainoje kalbama apie asmeninius išgyvenimus.

„Dainoje sakau: „Nebenoriu šokt, bet man reikia šokt“. Tai yra apie situaciją, kai esi tarp žemės ir dangaus, tarp mirties ir gyvenimo – tai tokia tuštybė. Apie tai ir yra daina, kai sakai sau: „Luktelk, išlauk tą būseną ir tai praeis“. Tačiau tu turi šokti per tą muziką, nes kitaip nieko neįvyks“, – aiškino Silvester Belt.

Dainininkas sakė šiuo pasirodymu taip pat siekiantis „Eurovizijos“ scenoje atskleisti kitokias Lietuvos spalvas, parodyti kažką kitokio nei įprastai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius