-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip atrodo seksualūs vyrai?

Norėdami įminti stipriosios lyties seksualumo mįslę, mokslininkai atliko moterų apklausą, klausdami jų, kas gi jas traukia labiausiai.
Atliktas tyrimas parodė, kad net 75 proc. apklausoje dalyvavusių moterų partnerio veidą dažniausiai glosto po sekso
ne visoms moterims patinka švariai nusiskutę vyrai, daug jų atiduoda pirmenybę apšepusiems vyrukams / Photos.com
Temos: 1 Seksualumas

Seksualūs protingi vyrai

Moterims, dalyvavusioms eksperimente, buvo parodytos tų pačių vyrų, tačiau apsirengusių skirtingais drabužiais, nuotraukos: klasikinio, griežto stiliaus kostiumais, sportine ir darbine apranga. Moterys vyrus vertino pagal tai, kokius santykius norėtų su jais užmegzti.

Ganėtinai dideliu pranašumu laimėjo vyrai, kurie nuotraukose buvo matyti apsirengę brangiais kostiumais. Dauguma moterų neslėpė, kad norėtų turėti tokius sutuoktinius. Tyrėjų manymu, visa paslaptis slypi dailiosios lyties atstovių instinktuose: moteris renkasi vyrą, pasirengusį ją aprūpinti. Todėl vyrai, apsirengę ryškiaspalviais mėlynos ar oranžinės spalvos kombinezonais, tokio pasisekimo negali tikėtis.

Moterų manymu, seksualus vyras turi būti ne tik  patrauklus, tvarkingas, pasitempęs, bet ir protingas, išsilavinęs, aktyvus, stiprus, turintis gerą humoro jausmą ir, suprantama, mėgstantis seksą. Tik toks vyras be didelio vargo gali nokautuoti savo seksualumu bet kurią moterį.

Apšepusi barzda – seksualu

Nors daug moterų mėgsta švariai nusiskutusius barzdą vyrus, tačiau nemažai jų atiduoda pirmenybę vyrams, kurių veiduose matyti „vakarykščio nesiskutimo“ pėdsakai. Apšepę vyrai ypač buvo madingi po Antrojo pasaulinio karo Italijoje ir Prancūzijoje, kai pramonės industrija visame pasaulyje pajuto skutimosi priemonių stygių.

Deficito laikai praėjo, o štai mada liko, ir XXI amžiaus pradžioje tapo vos ne ryškiausiu vyriško seksualumo įrodymu. Vyras, apsirengęs klasikinio stiliaus kostiumu, derančiu su dailiai apšepusia barzda, atkreipia bet kurios moters dėmesį.

Labiausiai traukia vyrų charizma

Kaip manote, kodėl moterys  dažnai būna neabejingos  trumpakojams, kresno sudėjimo ir asimetriško veido bruožų vyrams? Kas taip traukia?

Charizma. Vyrai, sugebantys ne tik gražiai pakalbėti, bet ir, svarbiausia, mokantys išklausyti moterį. Neprieštarauja, nepriekaištauja, neauklėja, nepamokslauja, o tiesiog mielai šypsosi ir nutaiso veidą, kad ji – protingiausia pasaulyje. Parodo, kad supranta ją be žodžių. Paskui tokius vyrus eina moterys, visiškai nepastebėdamos  nei jų trumpų kreivų kojų, nei liliputiško ūgio, nei bulvinės nosies ir įsimyli iki nukritimo, nors tuo metu aplink sparną rėžia vyrai iš stuomens ir liemens.

Vyrams daug lengviau reikšti mintis žvilgsniu

Nei viena moteris nepraeis pro šalį nepakėlusi akių į gražiai besišypsantį vyrą ar neatkreipusi dėmesio į jo kerintį žvilgsnį, nors jis skirtas ir ne jai.  Vyro akyse atsispindi jo susidomėjimas moterimi ir seksu. Vieni vyrai mėgina tai nuslėpti, kiti tuo naudojasi šimtu procentų, pavergdami moteris savo verčiančiu iš kojų žvilgsniu. 

Moterys taip žiūrėti nesugeba – vyrams daug lengviau reikšti mintis žvilgsniu.

Ne ką prasčiau nei seksualus žvilgsnis moteris pavergia ir erotiškas balsas. Kai kurie vyrai sugeba kalbėti tokiu tembru, nuo kurio moteriai pereina „elektros srovė“ per kūną.

Atkreipia dėmesį į užpakalius

Vyro užpakalis – tai jo seksualumo viršūnė. Nors daugeliui moterų kuklumas neleidžia drąsiai įvertinti vyrus iš priekio, užtat jos puikiai tai daro jiems iš nugaros. Todėl vyrai turėtų žinoti, kad moteris pirmiausiai domina ne vyro tarpukojis, o  jo užpakalis.  Visais laikais zona žemiau nugaros simbolizavo vyrų lytinę potenciją. Nes tvirtas, raumeningas ir dailus vyro užpakalis – tai tarsi užuomina į gerą erekciją. 

Labai svarbu, kad vyras pats jaustųsi esąs seksualus. Tai daug paprasčiau padaryti,  nei gali atrodyti. Svarbu susikurti savitą, seksualiai traukiantį drabužių stilių. Žinoma, ne nutrintus džinsus, ne maišus primenančias, nenusakomo dydžio kelnes, iš kurių lenda rožinės spalvos „šeimyniniai“.

Visiems žinomas posakis, kad žmogus sutinkamas pagal drabužius, tai aktualu ir dabar. Vyrai turėtų žinoti, kad moterys be klaidų nustato sąsajas tarp vyro drabužių ir jo seksualumo, o labiau patyrusios iš pirmo žvilgsnio atskiria homoseksualų vyrą nuo heteroseksualaus, net jei jie būtų lygiai taip pat apsirengę ir nuo jų sklistų vienodai malonus aromatas. Beje, vyrų kvapas veda moteris iš proto, todėl jie turėtų daug dėmesio skirti tam, kaip jie kvepia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius