Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Andrius Šedžius pasipiršo savo mylimajai! (papildyta vasario 6 d.)

Buvo visokių kalbų: kad Seimo narys Andrius Šedžius (34) – lovelasas, moteris keičiantis kaip kojines, kad Monika Kvietkutė – tikrai ne paskutinė aštuoniolikmetė jo gyvenime, tačiau ėmė Andrius ir nustebino visus, turbūt net pats save, priėmęs itin rimtą sprendimą. Jis pasipiršo! Kaip ryžosi tokiam žingsniui? „Tiesiog esu sužavėtas tos gražios, nuostabios merginos ir nutariau nebelaukti, kad kas nors man jos nepavogtų iš panosės“, – sako A. Šedžius.
Monika Kvietkutė ir Andrius Šedžius
Monika Kvietkutė ir Andrius Šedžius / V. Ovadnevo nuotr.

Kartu esate pusmetį, taigi jau gali išvardyti Monikos savybes, kurios Tave sužavėjo.

Nėra nė vienos savybės, kuri manęs nebūtų sužavėjusi. Labai nuoširdžiai sakau: mano nuostabai, per pusę metų neradau nė vieno Monikos būdo bruožo, kuris mane erzintų. Tai unikalus atvejis. Aš netgi juokauju, kad Monika buvo sukurta būtent man pagal specialų užsakymą.

Papasakok apie tą dieną, kai pasipiršai.

Pasakysiu, kodėl apsisprendžiau pasipiršti. Kadangi Monika yra labai atvira, ji man nuolat pasipasakoja apie tai, kaip jai dėmesį rodo priešingos lyties atstovai. Tai girdėdamas ėmiau pavyduliauti ir supratau, kad nenoriu Monikos prarasti. Pusmetis – pakankamas laiko tarpas, per kurį supratau, kad turiu tobulą merginą, taigi vieną dieną pasiryžau.
Tarp Monikos daiktų susiradau jos žiedelį, nuvažiavau pas juvelyrą ir išrinkau tokio pat dydžio žiedą. Kartu nuvažiavome į gamtą, nes Monikai labai patinka fotografuoti, priklaupiau ant vieno kelio ir paprašiau jos tapti mano žmona.

„Kadangi Monika yra ypač kukli, aš jai padovanojau paprastą, nebrangų, bet gražų žiedelį. Svarbiausia, kad jis dovanotas su meile ir iš visos širdies.“

Ką Monika atsakė?

Ji nutilo, pradėjo juoktis ir pasakė, kad jai reikia poros dienų pagalvoti. Vėliau, aišku, prisipažino, kad mielai taps mano žmona.

Visai neseniai Natalija Zvonkė pasigyrė, kad gavo sužadėtuvių žiedą su dvylika deimantų. Kokiu žiedeliu gali pasidžiaugti Monika?

Kadangi Monika yra ypač kukli, aš jai padovanojau paprastą, nebrangų, bet gražų žiedelį. Svarbiausia, kad jis dovanotas su meile ir iš visos širdies.

Galbūt tokiai kukliai merginai diskomfortą kelia ir ankstesnė Tavo dovana – prabangus BMW?

Ji nesuka ratų po miestą norėdama pasididžiuoti, kokį prabangų automobilį turi. Monika nuvažiuoja į mokyklą ir atgal, taigi jai automobilis yra tik transporto priemonė, su kuria pasiekia reikiamą tikslą. Kadangi neturi kito pasirinkimo, tenka vairuoti tą automobilį, kurį aš nupirkau.

Kaip Tavo tėvai ir vaikai priima būsimą Šedžiuvienę?

Puikiai. Monika savo charakterio savybėmis labai panaši į mano mamą. Jos abi mėgsta man papriekaištauti (juokiasi), todėl tarpusavyje lengvai rado bendrą kalbą. Tėvui patinka Monikos kuklumas ir paprastumas. O vaikai, kaip kažkada jau minėjau, Moniką turbūt myli labiau nei mane.

O kaip reaguoja Tavo buvusi žmona Sandra?

Kadangi man jos nuomonė neįdomi, aš jos ir neklausiau.

Kada gi vestuvės?

Kai Monika suplanuos. Manau, kad ji apie tai jau mąsto. Organizacinius klausimus sprendžia ji, o aš būsiu atsakingas už finansavimą.

Vadinasi, tai bus pačios prabangiausios vestuvės Lietuvoje?

Žinant Monikos kuklumą, labai tuo abejoju. Tačiau aš vestuvėms skirsiu tiek pinigų, kiek reikės. Vestuvės bus tokios, kokių norės Monika.

O ji jau susitaikė su ta mintimi, kad vieną dieną gali tapti pirmąja šalies dama?

Kartais pajuokaudamas jai tai primenu, o ji man visada atsako skambiu juoku. Bet tikrai nesišaipydama iš manęs, tiesiog nusijuokia, kad nieko nereikėtų komentuoti. Manau, ji būtų nuostabi pirmoji šalies dama. Ji tikrai verta tokio titulo. Monika man daro didelę įtaką.

Galbūt tai jos nuopelnas, kad pramoginėje žiniasklaidoje Tavęs vis mažiau ir mažiau?

Neslėpsiu: Monika man draudžia dalyvauti tose laidose, kurios susijusios su pramogomis. Man ji iškėlė sąlygą su žurnalistais kalbėti tik politinėmis temomis. Taip pat ji manęs prašo nebekalbėti apie asmeninį gyvenimą, nes tai, kas yra privatu, tegul ir lieka „Privatu!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius