-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Asta Valentaitė debiutuos teatro scenoje

Modelį ir stilistę Astą Valentaitę užvaldė aistra šokiui. Vos tik nuskynusi laurus tarptautiniame šokių konkurse, veiklioji moteris jau ruošiasi debiutiniam pasirodymui teatro scenoje. Šis pasirodymas – iššūkis tiek Astai, tiek jos šokių partneriui Dominykui Granskui. Pora ruošia specialų šou numerį klubo „Šokiai.lt“ organizuojamam renginiui, kuris įvyks gegužės 24 d. „Šokio teatre“.
Asta Valentaitė ir Dominykas Granskas
Asta Valentaitė ir Dominykas Granskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Kai ruošėmės šokti konkurse, gavome tikslius nurodymus, kokių šokių ir kiek figūrų turime mokėti šokti. Visi reikalavimai buvo tiksliai apibrėžti. Ruošdami šou pasirodymą, galime daugiau improvizuoti, esame laisvi pasirinkti muziką, kurti choreografines kompozicijas, įsikūnyti į tam tikrus personažus ir parodyti tai žiūrovams. Įvaizdžio, muzikos, idėjų paieškos užima daug daugiau laiko, tad pats pasiruošimas žymiai labiau įtraukia, yra įdomesnis,“ – pasiruošimo įspūdžiais dalinasi žymi moteris ir skuba pridurti, kad ir prieš konkursą, ir prieš artėjantį pasirodymą apima tas pats svaiginantis scenos jaudulys ir kaip visada trūksta laiko. 

Įtemptame Astos Valentaitės ir egzaminus laikančio Dominyko Gransko grafike šokių repeticijos kartais prasideda 8 val. ryto, o artėjant renginiui vyksta net kelis kartus per dieną. 

Asta juokauja, kad šį kartą mokosi ne tik ji, bet ir jos partneris Dominykas. Pramoginių šokių Europos čempionas ir pasaulio vicečempionas susigundė avantiūra šou numeryje sujungti klasikinio tango ir argentinietiško tango šokių elementus. Klubo „Šokiai.lt“ vadovės Jelenos Aleksandravičienės nuomone, Asta ir Dominykas labai atsakingi, skrupulingai šlifuoja kiekvieną šokio žingsnelį, ieško tinkamiausių drabužių, svarsto, koks makiažas, šukuosena labiausiai tiktų.

„Abudu labai užsidegę. Jų pasirodyme bus daug aistros ir intrigos, tad toks teatralinis šou numeris puikiai įsipins į renginį „Šokių stichijos“, kuriame dar pamatysime vienuolės įviliojimą į pragarą, dramatišką meilės istoriją audringoje jūroje ir kitus, kvapą gniaužiančius pasirodymus.“

Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė ir Dominykas Granskas
Asmeninio albumo nuotr./Asta Valentaitė ir Dominykas Granskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius