-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Chorų karuose“ dalyvaujančio Kauno choro gerbėjai prašo užtikrinti sąžiningą žiūrovų balsavimą

Raigardo Tautkaus šampaninio Kauno choro gerbėjai ragina televizijos projekte „Chorų karai“ apriboti žiūrovų balsų iš vieno telefono kiekį.
Renginio akimirkos
Koncerto Kaune akimirka. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prie šių raginimų prisideda ir Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas, kuris yra R.Tautkaus suburto Kauno choro globėjas.

Įtarimų, kad balsavimas vyksta nesąžiningai, už Kauno chorą sergantiems gerbėjams kilo po dviejų paskutinių laidų rezultatų. Jose didžiuliu balsų skaičiumi į priekį išsiveržė Marijampolės choras. Iki projekto pabaigos likus dviems laidoms, kurių vienoje įvyks projekto pusfinalis, o kitoje – finalas, Kauno choro gerbėjai prašo renginio organizatorius užtikrinti, kad nugalėtojai būtų išrinkti sąžiningai.

Pasak A.Kupčinsko, reikėtų apriboti skambučių iš vieno telefono skaičių.

„Skelbiama, kad kol kas iš vieno telefono galima balsuoti net po 100 kartų. Tai sudaro galimybes labai lengvai daryti įtaką balsavimo rezultatams, tačiau nebūtinai atspindi tikrąjį žiūrovų vertinimą. Būtų puiku, jei projekto rengėjai per lemiamas laidas leistų iš vieno telefono skambinti kuo mažiau kartų, pavyzdžiui, ne daugiau kaip 20. Tikiuosi, kad tokiam pasiūlymui pritartų ir kiti chorai, kuriems iš tiesų svarbus objektyvus žiūrovų įvertinimas“, – sakė Kauno chorą globojantis Kauno miesto meras.

Šeštadienį vyksiančioje laidoje dėl galimybės patekti į projekto finalą varžysis Kauno, Panevėžio ir Marijampolės chorai. Intensyviai šiai laidai besiruošiantys šampaninio Kauno choro nariai vis dėlto rado laiko parengti ir išskirtinį koncertą kauniečiams.Antradienį Kauno valstybiniame muzikiniame teatre jie savo gerbėjus ir rėmėjus lepino jau girdėtais bei visiškai naujais kūriniais, kuriuos atliko ne tik visas, 35 choristų būrys, bet ir jų gretose esantys solistai. Puikiai pavykęs pirmasis koncertas paskatino Kauno chorą ilgai nelaukus surengti ir antrąjį. Jau skelbiama, kad jis įvyks Kauno sporto halėje balandžio 16 dieną, 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius