Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Dautartaitė 26 metus vaikščioja pas vyrą į svečius

Ilgai Šiauliuose, o vėliau Kaune vaidinusi aktorė Olita Dautartaitė, platesniam žiūrovų būriui tapusi pažįstama iš serialo „Moterų alėja“, yra unikali asmenybė. Ji su vyru fotografu Narcizu Freimanu žino sėkmingo ilgo vedybinio gyvenimo paslaptį – tiesiog reikia negyventi kartu, rašo žurnalas „Žmonės“.
Olita Dautartaitė
Olita Dautartaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Mudu gyvename atskirai, bet vaikštome vienas pas kitą į svečius, – apie netradicinį gyvenimo būdą pasakojo pašėlusi aktorė. – Susitikome keturiasdešimtmečiai, kiekvienas turėjome savo gyvenimo sampratą. Kitaip mums būtų sunku... Kai prieš metus atvažiavau gyventi į Kauną, kol nebuvau nusipirkusi buto, glaudžiausi pas Narcizą. Jo namuose – baisi kūrybinė netvarka, aš jos negaliu pakęsti. Dabar viskas puiku: jis ateina į svečius, atveža man valgyti...“

Moteris išdavė, kad gyvenant atskirai nereikia atsiklausti vyro, ar gali kur važiuoti, todėl sutuoktinis atrodo idealus.

„Kai nėra šalia – jis idealus. Aš, pavyzdžiui, mėgstu važinėti į piligrimines keliones. Niekieno nereikia klausti, ar galiu važiuoti, tik pasisakau, kad jau važiuoju“, – juokėsi ponia Olita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius