-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Filmo „Vardas tamsoje“ aktorė Rimantė Valiukaitė: „Būsiu Izolda Kidman“

Režisierės Agnės Marcinkevičiūtės filmas „Vardas tamsoje“, sukurtas pagal to paties pavadinimo Renatos Šerelytės romaną, jau rodomas šalies kino teatruose. Filmas, kuriame žiūrovai ras keleto žanro – detektyvo, psichologinės dramos, juodosios komedijos – elementų, ypač išsiskiria šaržuotų personažų spalvingumu.
Rimantė Valiukaitė
Rimantė Valiukaitė / Filmo kūrėjų nuotr.

Vienas iš jų – aktorės Rimantės Valiukaitės įkūnyta miestelio „bufetava“, savo šukuoseną standinanti keliais flakonėliais „kiečiausio“ lako ir einanti iš proto dėl Ryčio Cicino dainų. Ji labai pastabi ir tiksliai prisimena, kokias salotas buvo užsisakiusi žmogžudystės auka ir kiek vyno tą lemtingą vakarą išgėrė. O galiausiai paaiškėja, kad ji, kaip ir visi žmonės, turi slaptų svajonių. Pavyzdžiui, pasikeisti vardą. Į egzotiškesnį. 

Kokį, sužinosite šioje ištraukoje iš filmo:

VIDEO: Filmo ištrauka

Primename, kad jau šį šeštadienį, 16 val., kino centre „Skalvija“ įvyks žiūrovų susitikimas su filmo kūrėjais - režisiere Agne Marcinkevičiūte ir kito komiško personažo - paranojinių vizijų persekiojamos viešbučio šeimininkės – atlikėja aktorė Kristina Kazlauskaitė. Jos atskleis, kodėl vieniems „Vardas tamsoje“ – detektyvas, o kitiems – ironija ir sarkazmu nuspalvintas 80-ųjų ir 90-ųjų Lietuvos paveikslas, ką filme veikia katinai, kaip pirmam vaidmeniui didžiajame ekrane pavyko prisikalbinti Jurgitą Jurkutę, kodėl paslaptingą gundytoją įkūnijo būtent Gediminas Storpirštis, ką išgyveno Neringa Varnelytė kurdama savo personažą ir daugelį kitų filmo kūrimo užkulisių detalių.

Daugiau informacijos apie filmą. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius