Prenumeratai - 60%. Geriausias metų pasiūlymas!
Prenumeruoti

Lietuviškas kinas Visos temos

Lietuviškas kinas Filmo „Nematomas frontas“ kūrimo užkulisiai

XX amžiaus pradžioje prasidėjusi Lietuviško kino istorija, lietuviškas kinas ir šioje srityje kuriantys kūrėjai, yra šios naujienų portalo 15min skilties dėmesio centre.

2023 metais projekto „Lietuviško kino refleksijos“ turinio kūrimui Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas skyrė 15000 eurų.

Svarbiausioje kinotyros konferencijoje regione – pranešimai apie ekranų kultūrą, architektūrą ir erotinį kiną sovietmečiu

Svarbiausioje kinotyros konferencijoje regione – pranešimai apie ekranų kultūrą, architektūrą ir erotinį kiną sovietmečiu

Nusikaltusių paauglių gyvenimą filmavęs M.Sargsyanas: mes bandome apsisaugoti nuo jų, bet toleruojame blogį tarp mūsų

Nusikaltusių paauglių gyvenimą filmavęs M.Sargsyanas: mes bandome apsisaugoti nuo jų, bet toleruojame blogį tarp mūsų

Legendinės videotekos „Eliksyras“ įkūrėjas E.Kuzmickas: „Šitam versle būdavo lengva patikrinti, kiek sąžiningas yra žmogus“

Legendinės videotekos „Eliksyras“ įkūrėjas E.Kuzmickas: „Šitam versle būdavo lengva patikrinti, kiek sąžiningas yra žmogus“

Režisierė A.Zalanskaitė apie filmą „Bučiuoju, Juozas“: jaučiu skolą herojui – per jo istoriją aš atėjau į kiną

Režisierė A.Zalanskaitė apie filmą „Bučiuoju, Juozas“: jaučiu skolą herojui – per jo istoriją aš atėjau į kiną

R.Cicėno komedija „Šeima“ vienu metu startuoja Taline ir Lietuvoje

R.Cicėno komedija „Šeima“ vienu metu startuoja Taline ir Lietuvoje

Režisierė Janina Lapinskaitė: „Kai pradėjau kurti kiną, tai buvo vyrų pasaulis“

Režisierė Janina Lapinskaitė: „Kai pradėjau kurti kiną, tai buvo vyrų pasaulis“

★★★★★ / „Tu man nieko neprimeni“: tikrų žmonių asimetrija

★★★★★ / „Tu man nieko neprimeni“: tikrų žmonių asimetrija

Vilniuje – M.Kavtaradzės intymi premjera: Lietuvos pretendentą „Oskarui“ išvydo kviestiniai svečiai

Vilniuje – M.Kavtaradzės intymi premjera: Lietuvos pretendentą „Oskarui“ išvydo kviestiniai svečiai

Parašykite atsiliepimą apie 15min