-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Perminaitei patinka ekspromtas

Praėjusį šeštadienį Viktorija Perminaitė nebuvo numačiusi jokio išskirtinio vakaro plano ir tiesiog nuėjo pasilinksminti į vieną Klaipėdos klubą ir...
Viktorija Perminaitė
Viktorija Perminaitė / „Scanpix“ nuotr.

Klube ją nudžiugino netikėtas draugės iš Vilniaus skambutis. Reikalus aptarusios merginos sutarė, kad norėtų žūtbūt susimatyti.

Tada Vika, ilgai nesukusi galvos, sėdo į mašiną ir išlėkė į Vilnių. Važiuodama tuščia naktine autostrada dainininkė klausėsi muzikos ir mėgavosi kelione. Atvykusi į sostinę ji džiaugėsi savo ryžtingumu – susitikusios bičiulės puikiai praleido laiką.

Sekmadienį Vika išvyko namo ir, parvažiavusi į Klaipėdą, pirmiausia nulėkė pasivaikščioti į pajūrį. „Esu labai patenkinta savo operatyvumu“, – juokėsi mergina, per parą patyrusi daugybę naujų įspūdžių. Spontaniški poelgiai neretai būna patys geriausi!

Beje, po tokių rutinos paįvairinimų kur kas paprasčiau sutelkti dėmesį į planus, o jų dainininkė turi nemažai. Šiuo metu Viktorija kruopščiai ruošiasi koncertams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius