-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Planuotos Andriaus Šedžiaus ir Monikos Kvietkutės vestuvės neįvyko

Šeštadienį turėjo įvykti Seimo nario Andriaus Šedžiaus ir jo devyniolikmetės mylimosios Monikos Kvietkutės sutuoktuvės, tačiau jaunikis netikėtai pareiškė vestuves atidedantis metams, praneša „Lietuvos rytas“.
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė
Andrius Šedžius ir Monika Kvietkutė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Abu pasitarėme ir nusprendėme, kad nėra ko skubėti. Atidėsime vestuves kitiems metams. Pasidėliojome visus darbus, galimybes. Nespėjame. Ir Monika pasakė: kam verstis per galvą. Juk nei aš nuo jos nepabėgsiu, nei ji, atrodo, bėgti nesiruošia“, – tikino 35 metų Seimo narys.

Nors santuoka su pirma žmona Sandra baigėsi skaudžiomis skyrybomis, A.Šedžius tikino, kad prieš antrąsias vestuves save drąsino ir stengėsi nesibaiminti.

Visus organizacinius šventės planus išrinktajai patikėjęs A.Šedžius buvo suplanavęs kuklias, keliasdešimties tūkstančių išlaidų neviršijančias vestuves.

Poros sužadėtuvės įvyko šių metų vasarį.

„Kadangi Monika yra labai atvira, ji man nuolat pasipasakoja apie tai, kaip jai dėmesį rodo priešingos lyties atstovai. Tai girdėdamas ėmiau pavyduliauti ir supratau, kad nenoriu Monikos prarasti. Pusmetis – pakankamas laiko tarpas, per kurį supratau, kad turiu tobulą merginą, taigi vieną dieną pasiryžau.
Tarp Monikos daiktų susiradau jos žiedelį, nuvažiavau pas juvelyrą ir išrinkau tokio pat dydžio žiedą. Kartu nuvažiavome į gamtą, nes Monikai labai patinka fotografuoti, priklaupiau ant vieno kelio ir paprašiau jos tapti mano žmona“, Œ– apie sužadėtuves pasakojo Seimo narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius