Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Progos akis paganyti į „Formulės-1“ bolidą nepraleido ir garsenybės

Trečiadienio popietę nepabūgę lietaus šalia Konstitucijos prospekto stebėti lenktynininko Davido Coulthardo rinkosi ir lietuviškosios garsenybės.
Renata Mikailionytė
Renata Mikailionytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Garsaus lenktynininko šou susidomėjo verslininkai Kęstutis Verslovas, Žilvinas Grigaitis, manekenė, modelių agentūros „Image Group“ bendraturtė, festivalio „Mados infekcija“ prodiuserė Renata Mikailionytė, didžėjai Ignas ir Jovani, dainininkas Egidijus Dragūnas – Selas ir kiti.

Ne gerbėjai, bet domisi

Lietuvos mados pasaulyje gerai žinoma R.Mikailionytė „15min“ pasakojo žiūrėdavusi „Formulės-1“ lenktynes draugų būryje. „Žiūrėdavome lenktynes, nes draugai – gerbėjai. Savo favorito neturiu, bet man patinka ta aistra, greitis. Manau, tai labai rimtas sportas. O šis renginys puikus, juk susidomėjo tiek žmonių, tik labai gaila, kad šiandien lyja“, – šypsojosi buvęs modelis.

Viganto Ovadnevo nuotr./Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis

Verslininkas Ž.Grigaitis sakė esąs netiesioginis „Formulės-1“ lenktynių gerbėjas. „Teko lankytis net penkiose lenktynėse. Nesu toks didelis gerbėjas, kaip buvau anksčiau, bet teko pabūti ten.  D.Coulthardas – tikra žvaigždė gimtojoje Didžiojoje Britanijoje. Prieš 8-erius metus Monte Karle esu buvęs visai šalia jo. Jis labai šaunus žmogus, turintis daug charizmos“, – susižavėjimo neslėpė vyras. Ž.Grigaitis intrigavo, kad po trečiadienio vakarą vyksiančio „Red Bull Speed Avenue“ afterparty vakarėlio, galbūt turės ir daugiau ką papasakoti apie garsų sportininką.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas

Šiek tiek į renginį pavėlavęs Egidijus Dragūnas – Selas teigė nesąs rimtas „Formulės-1“ gerbėjas, tačiau sakė kartais leidžiantis sau pasimėgauti greičiu važinėdamas kartingais. „Kartais pažiūriu „Formulę-1“. Anksčiau ypač sirgau už Michaelį Schumacherį. Deja, D.Coulthardo nepalaikiau“, – juokavo E.Dragūnas. Jis pasakojo lankęsis „Formulės-1“ lenktynėse Monake, iš kur parsivežė neišdildomų įspūdžių.

D.Coulthardas –  viena legendų

Renginį vedęs Mindaugas Stasiulis trečiadienio popietę įkūnijo „blogąjį lenktynininką“ Saulėną, tačiau pats tikino realybėje esąs visiška priešingybė – tvarkingas vairuotojas. „Kai prieš porą metų nusipirkau naują mašiną, visi klausinėjo, kiek ji traukia. Net nežinojau, nes nelakstau. Kartą gyvenime esu užsižaidęs – pavažiavau 170 km/h, bet labai trumpai, supratau, kad važiuoju per greitai“, – apie asmeninę patirtį pasakojo M.Stasiulis.

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis
Mindaugas Stasiulis

Jis teigė anksčiau domėjęsis „Formulės-1“ lenktynėmis. „Už „Ferrari“, už Šumį sirgau. Bet kai jis nuolat pradėjo laimėti, atėjo tas laikas, kai pasidarė nuobodu. Jau kokie 4-eri metai, kai žinau, kas ten dedasi, bet nebesu tas, kuris keliasi iš ryto ir lekia prie televizoriaus žiūrėti „Formulės-1“. O gal čia ir dėl laiko trūkumo...“, –  svarstė renginio vedėjas.

M.Stasiulis teigė vertinantis D.Coulthardą kaip legendinę lenktynių figūrą. „Tai viena iš pavardžių, kurių su niekuo nesumaišysi. Jis tikrai puikiai tinka šią sporto šaką pristatyti Lietuvai. D.Coulthardo pavardė – tarp garsiausių, Juolab jis labai labai komunikabilus ir malonus žmogus“, – gyrė M.Stasiulis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius