Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

V.Siegel atvirai kreipėsi į kritikus: „Kol jūs komentuojat, aš toliau lipu į aukščiausius kalnus“

Žinomi žmonės dažnai susilaukia piktų komentarų: kritikuojami ne tik jų veiksmai, žodžiai, bet ir išvaizda. Nuomonės formuotoja, verslininkė Viktorija Siegel – ne išimtis.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel

Šįkart Viktorija Siegel socialiniuose tinkluose pasidalijo savo mintimis apie tai, kaip jaučiasi dėl sulaukiamos kritikos, ir prabilo apie meilę sau.

Šiuo įrašu žinoma moteris sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Vakar galvojau, kad šiandien pasidalinsiu su Jumis ilgu tekstu apie kūną, sudėjimą ir meilę sau, bet dabar pagalvojau, kad nėra verta tiek daug komentuoti šia tema, nes žmonės vis tiek jausis taip, kad turi pilną teisę komentuoti apie kito žmogaus gyvenimą, ūgį, svorį ir kitus dalykus, kurie turėtų liesti tik mus pačius.

Parašysiu tik tiek, kad kiekvienas jūsų komentaras yra apie jus. Jūsų kompleksai, jūsų nepasitikėjimas savimi, nepripažinimas, trūkumai. Kol jūs komentuojat, aš toliau lipu į aukščiausius kalnus, matau gražiausius vaizdus ir džiaugiuosi, kad mano kūnas mane visur nešioja.

Džiaugiuosi, kad nepaisant visų žmonių komentarų toliau siekiu savo tikslų ir svajonių. Sau esu graži tokia, kokia esu. Nei per kūda, nei per stambi, nei per žema ar dar kažkokia. Linkiu kiekvienai moteriai jaustis laimingai ir nesvarbu ką svetimi žmonės pasakys, nes nors ir tobulai atrodysit, kažkam vis tiek bus blogai.

Siekit visų savo svajonių, būkit geriausia savęs versija, nes tai jums suteikia grožį ir pilnavertiškumą, o pikti žmonės tegul ir toliau didina savo ego rašydami kandžius komentarus, nes pas juos gyvenimas jau seniai nebesikeičia“, – rašė Viktorija savo instagramo paskyroje.

Apie sulaukiamą kritiką V.Siegel neseniai pasisakė ir LNK televizijos laidoje „Nuo... Iki...“.

„Niekada neskaitau komentarų, bet šiaip jeigu ten atidarom komentarus, ką mes matom: bjaurybė, baidyklė, kas ji tokia... O kas tu toks, kad leidi sau taip komentuoti, ir leidi sau taip kalbėti apie žmogų, kurį pažįsti tik iš „teliko“, ar instagram, o su juo net nebendravęs esi“, – nevyniodama į vatą rėžė Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius