Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Vestuves už 1 mln. iškėlusi Sandra Skorupskaitė susilaukė ketvirto vaiko: atskleidė vardą

Dubajuje gyvenanti verslininkė Sandra Skorupskaitė su vyru kroatu Dario Budimlicu sulaukė šeimos pagausėjimo – poros namus papildė ketvirta atžala.
Sandra Skorupskaitė su vyru
Sandra Skorupskaitė su vyru / Asmeninio albumo nuotr.

Žinia apie ketvirtą atžalą S.Skorupskaitė pasidalino savo socialinių tinklų paskyrose. Moteris prasitarė, kad atžala pasaulį išvyko šiek tiek anksčiau laiko.

„DAVINA.10.05.2024 2570 gramų, 50 cm, 36 savaičių. Graži ir sveika! Praėjusią naktį mes ketvirtą kartą tapome tėvais. Ji nusprendė į pasaulį ateiti kiek ankščiau“, – rašė Sandra Skorupskaitė.

Apie ketvirtąjį nėštumą S.Skorupskaitė pranešė socialiniame tinkle „Instagram“, pasidalindama šeimos nuotrauka, kurioje matyti suapvalėjęs jos pilvukas.

Šiuo įrašu Sandra sutiko pasidalyti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„TAIP! Tai kūdikis numeris 4! Jūs matote teisingai. Dajana apkabino mamos pilvą su mažuoju broliuku viduje“, – angliškai rašė S.Skorupskaitė.

Žmonės.lt primena, kad verslininkai S.Skorupskaitė su vyru, kroatu Dario Budimlicu susilaukė trečiosios atžalos 2022 metų lapkritį. Jiems gimė mergaitė, kurią pavadino Dajana. Taip pat jie augina dukrą Dariją ir sūnų Damianą.

2021-aisiais Italijoje S.Skorupskaitė ir D.Budimlicas po dešimtmečio draugystės iškėlė milijono eurų vertės vestuvės, kurių planavimas truko beveik trejus metus. Prie šventės dirbo dvi vestuvių planuotojos Gintarė Dapkutė Rodriguez ir Andrea Naar Alba, dizaineriai Mantas Petruškevičius, Robertas Kalinkinas ir kiti, iš viso net 96 žmonės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius