Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel pirmą kartą lankosi Japonijoje: „Čia tikrai lyg kitas pasaulis“

Šie metai nuomonės formuotojai, verslininkei Viktorijai Siegel nestokoja kelionių. Šįkart žinoma moteris leidosi į tolimąją Japoniją – aplankė Tokiją. O čia įspūdžius Viktorija žeriasi saujomis.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / „Instagram“ nuotr.

Savo kelionės akimirkomis Viktorija Siegel su sekėjais dalijasi instagrame. Nors Tokijuje ji dar praleido vos keletą dienų, įspūdžių jau prikaupta gausybė. Įspūdžiais ji sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Vis dar negaliu patikėti, kad aš čia“, – instagrame pasidalijusi pro viešbučio langą atsiveriančiu nuostabiu vaizdu rašė Viktorija.

Jau pirmoji diena Tokijuje Viktorijai kaip reikiant įsiminė. Verslininkė neslėpė nuostabos – Japonijos sostinėje gyvena milijonai žmonių, tačiau miestas pastiko neregėta ramybe.

„Įspūdžių daug ir jie kol kas tik geriausi. Nors miestas didžiulis, megapolis, kuriame gyventojų skaičius siekia beveik 14 milijonų, tačiau šis miestas pasižymi tokia ramybė, tvarka, visur taip švaru, visi laikosi taisyklių, žmonės be galo kultūringi, mandagūs. Apie maistą čia apskritai atskiro posto reikės. Ko gero skanesnio maisto niekur neteko valgyti. Šis dalykas tikrai labai sužavėjo“, – dalijosi ji.

Antrą kelionės dieną Viktorija aplankė žymųjį Shibuya rajoną, garsėjantį kaip Tokijo verslo ir mados centrą. Nuomonės formuotoja dalijosi, kad ši vieta jai priminė netgi Niujorko „Times“ skverą.

„Labai spalvingas rajonas, kuriame tiesiog verda gyvenimas, labai daug įvairių kavinių, parduotuvių, klubų, tikrai čia atrodo vyksta veiksmas 24/7!! O būtent ši vieta, kurioje esu įamžinta nuotraukoje man šiek tiek primena NY Times Square! Taipogi įspūdį paliko ir Shybuya stotis! Ne veltui visi sako, kad Japonija yra svajonių šalis, čia tikrai lyg kitas pasaulis atrodo“, – teigė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite 15min naujienlaiškius