Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Alaus tualeto ir išsirengimo išbandymai princams

Profesionaliais sraigtasparnių pilotais norintys tapti Didžiosios Britanijos princai Williamas ir Harry turės ištverti ne tik mokymus, bet ir bendramokslių rengiamą krikštą, rašo „The Sun“.
 Princas Williamas
Princas Williamas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Tualetas Alus

Planuojama, kad 26-eriių Williamas turės gerti pro šiaudelį iš klozeto, į kurį bus pripilta alaus, o tuo metu jo bendramoksliai ant vaikino galvos kibirais pils šaltą vandenį.

24-erių Harry laukia kitoks išbandymas. Jam teks išsirengti ir nuogam bėgti nusileidimo taku Linkolnšyro Karališkųjų oro pajėgų bazėje nuo jo pradžios iki pabaigos.

Tokie ritualiai yra įprasti bazėse, kuriose treniruosis princai, norintys tapti pilotais. Williamo išbandymas laukia jau ateinantį mėnesį, jam pradėjus mokytis naujame būryje Šropse.

Vienas iš Karališkųjų oro pajėgų šaltinių „The Sun“ teigė, jog šie ritualai nėra privalomi, tačiau iki šiol dar niekas neišdrįso jų atsisakyti, todėl neabejojama, kad ir princai neišsigąs.

Tuo tarpu Harry išbandymas bus kitoks. Jis turės įveikti ilgą nusileidimo taką nuogas, o šiuo metų laiku pakankamai šalta. „Tačiau visi jaučia palengvėjimą, įveikę įšventinimą ir užsitarnavę savo „gėrimo sparnus“, – tikino šaltinis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius