-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV pirmoji ponia per Heloviną virto Moterimi kate (nuotraukos)

Amerikos pirmoji ponia Michelle Obama per Baltuosiuose rūmuose surengtą Helovino šventę tapo Moterimi kate.
Michelle Obama per Helovino šventę tapo Moterimi-Kate.
Michelle Obama per Helovino šventę / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Didelio dėmesio sulaukė ir JAV ambasadorė Jungtinėse Tautose Susan Rice, persirengusi Walto Disney animacinių filmų personažu šunimi Gufiu bei prezidento atstovas spaudai Robertas Gibbsas, kelioms valandoms tapęs Dartu Veideriu iš epopėjos „Žvaigždžių karai“, sekmadienį praneša Rusijos naujienų agentūra „RIA Novosti“.

Prezidento Baracko Obamos, kuris nusprendė tą dieną nekeisti savo išvaizdos, kvietimu šventėje Baltuosiuose rūmuose dalyvavo apie du tūkstančiai vaikų iš sostinės Kolumbijos apygardos ir gretimų Merilando bei Virdžinijos valstijų.

Prezidentas, pirmoji ponia ir pirmoji močiutė – M.Obamos motina Marian Robinson – maždaug pusę valandos plačiai šypsodamiesi ant laiptų dalijo vaikams saldumynus: Baltuosiuose rūmuose pagamintus saldainius „M&Ms“, pyragaičius ir, žinoma, džiovintus vaisius.

B.Obama vilkėjo kasdiene aprangą: languotus marškinius ir juodą megztinį.

Pirmoji ponia, kurios apranga labiau atitiko šventės dvasią, buvo pasipuošusi leopardo spalvų derinio palaidine. Ji taip pat segėjo katės ausytes, buvo juodai paryškinusi akis, plaukus susirišusi į uodegą ir mūvėjo daugybę auksinių apyrankių ant vienos rankos.

Per šventę pasikeitė ir Baltųjų rūmų sodas – ten atsirado trys milžiniški moliūgai, kiekvienas ne mažiau kaip po 450 kilogramų, taip pat daugybė mažesnių moliūgų. Ant Baltųjų rūmų pastato kabojo milžiniškas voras, o pro pirmo aukšto langus žvalgėsi dvi didžiulės akys.

Prezidentui ir pirmajai poniai Heloviną teko švęsti du kartus – pirmą kartą su vaikais, o antrąjį su karių šeimomis ir Baltųjų rūmų darbuotojų vaikais.

Per antrąją šventę žvaigžde tapo ambasadorė S.Rice. Gufio kostiumas padarė tokį didelį įspūdį prezidentui, kad jis juokdamasis prašė žurnalistų nefotografuoti jos taip atrodančios.

Dėkodamas svečiams B.Obama pažymėjo, kokie puikūs jų kostiumai. „Svečiai pas mus puikūs, kaip, be kita ko, ir mano žmona, labai simpatiška Moteris katė“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius