Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Mikė Pūkuotukas, Bembis ir Pinokis tapo siaubo juostų herojais: planuose – ir bendras jų filmas

Jei dar visai neseniai galėjote mėgautis jaukiomis ir šiltomis pasakomis ir smagiais jų herojų nuotykiais, tai jau visiškai netrukus būtent šie herojai taps tikrų košmarų dalyviais. Kino kūrėjai visų mylimius vaikų personažuis nusprendė perkelti į „košmariškos vaikystės visatą“. Jų tarpe atsidurs Mikė Pūkuotukas, Bembis, Piteris Penas ir dar daug kitų, vaikams ir jų tėvams puikiai pažįstamų veikėjų.
Vaikų pamilti personažai tapo siaubo filmų herojais
Vaikų pamilti personažai tapo siaubo filmų herojais / Stopkadrai

Galiausiai, visi jie susivienys į vieną, „Keršytojams“ (angl. The Avengers) prilygstantį filmą „Mikės Pūkutuko visata: Monstrai susivienyja“ (angl. Poohniverse: Monsters Assemble).

Dar pernai buvo žengtas pirmasis žingsnis link šio tikslo, kai pasirodė pirmasis mažo biudžeto siaubo filmas „Mikė Pūkuotukas: Kraujas ir medus“ (angl. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey), kuris nors ir nebuvo labai teigiamai sutiktas nei kritikų, nei žiūrovų, atkreipė pasaulio dėmesį ir, panašu, pritraukė daugiau šių filmų finansinių rėmėjų. Jau netrukus kine pasirodys antroji filmo dalis „Mikė Pūkuotukas: Kraujas ir medus 2“, kuris nustebino visus pasaulio žiūrovus smarkiai išaugusia kokybe ir dabar žiūrovai „Rotten Tomatoes“ svetainėje filmas vertinamas net 80% teigiamai.

Stopkadras/Vaikų pamilti personažai tapo siaubo filmų herojais
Stopkadras/Vaikų pamilti personažai tapo siaubo filmų herojais

Tačiau Mikė nėra vienintelis šios būsimos visatos personažas. Jau vien istorijos tęsinyje pasirodys Paršelis, Tigras ir Pelėda, o kituose filmuose matysime ir daugiau sužverėjusių pasakų personažų.

„Mes esame siaubo žanro gerbėjai, todėl norėtume, kad būtų vienas bendras filmas ar visata, kurioje susidurtų vien tik blogiečiai. Kalbame apie Fredį Kriugerį, Džeisoną, Maiką Majersą ir daugiau personažų, nors suprantame, kad tai nėra įmanoma. Todėl nusprendėme patys sukurti savo visatą, kad ir kiek kitokią“, – duodami interviu portalui „Variety“ teigė filmų prodiuseris Scottas Chambersas.

Ateityje išvysime ir pasakojimus apie Bembį filme „Bembis: Atpildas“ (angl. Bambi: The Reckoning), „Piteris Penas ir Niekados šalies košmaras“ (angl. Peter Pan Neverland Nightmare) ir „Išsilaisvinęs Pinokis“ (angl. Pinocchio Unstrung). Ir šie filmai tėra pradžia galimai milžiniškos franšizės, mat kūrėjai naudojasi personažais, kurių autorių teisių apsauga nustojo galioti po 80 metų nuo personažų atsiradimo. Kuo daugiau metų praeis, tuo daugiau personažų gali atsidurti šioje košmarų visatoje, tame tarpe ir Peliukas Mikis.

Stopkadras/Vaikų pamilti personažai tapo siaubo filmų herojais
Stopkadras/Vaikų pamilti personažai tapo siaubo filmų herojais

Dauguma filmų, įskaitant ir viską apjungiantis, kino teatrus pasieks 2025 metais, tačiau greičiausiai pasirodys „Mikė Pūkutukas: Kraujas ir medus 2“, kuris kino teatruose pasirodys jau nuo gegužės 3 dienos.

Lietuviškai subtitruotas filmo anonsas:

VIDEO: Mikė Pūkuotukas: Kraujas ir medus 2 - Kinuose nuo gegužės 03 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius