-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nijolė Pareigytė su 20 draugų atostogavo Turkijoje: žiūrėkite, kaip Mantas Stonkus virto delfinu

Vykstant atostogauti turbūt vienas svarbiausių dalykų yra ne kur keliauti, o su kuo. Tuo puikiai įsitikino ir Nijolė Pareigytė-Rukaitienė. Kartu su net 20 draugų kompanija, vyru ir dukra išvyko į 10 dienų kelionę į Kemerą, Turkiją, kur, kaip pati sako, net ir lietui lyjant rasdavo ką veikti, o šypsena iš veido nedingdavo nė akimirkai.
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Indrė Stonkuvienė
Nijolė Pareigytė-Rukaitienė ir Indrė Stonkuvienė / Eglės Pinikienės ir asmeninė nuotr.

Kelionę į Turkiją kompanija planavo jau seniai – vyrui tiesiog pasiūlius tokią idėją, kaip lavina žmonės ėmė jungtis, norėdami važiuoti kartu.

„Šita kelionė buvo suplanuota labai seniai – rudens pabaigoje. Vienas po kito pradėjo jungtis draugai ir iš viso išėjo 20 žmonių kompanija, nors turėjo būti dar daugiau. Kelionę planavome su vaikais, o su jais kelionėje tikrai yra ką veikti, turėjome mažiau ramybės. Be vaikų buvo tik Stonkai, na, ir Katleriai, bet jie jų dar neturi“, – juokėsi Nijolė Pareigytė-Rukaitienė.

Baseinai iki kelių, skanus maistas ir puiki kompanija

Eglės Pinikienės nuotr./Indrė Stonkuvienė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Eglės Pinikienės nuotr./Indrė Stonkuvienė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Kadangi beveik visi važiavo su vaikais, tad ir kelionę draugai rinkosi taip, kad mažiesiems būtų ką veikti ir jie nepavargtų: „Mes rinkomės, pirmiausia viešbutį ir atstumą. Turkija – netoliese, trumpas skrydis, lengvai pasiekiama. Taip pat garantuotas šiltas oras, kas šios kelionės metu nepasitvirtino – 4 dienas lijo. Norėjome viešbučio, kuris būtų draugiškas vaikams ir sportiškas. Visi stengiamės kiekvieną dieną ką nors sportiško nuveikti: tai tenisas, tai krepšinis, tai golfas.

Bet ištisas dienas mes labai smagiai leidome laiką prie vaikų baseino, ten sumesti vaikai, vienas su kitu bendrauja, žaidžia – ir mamos, ir tėčiai ramūs“, – pasakojo Nijolė.

N.Pareigytė-Rukaitienė sakė, kad jai nesvarbu, kur važiuoti, svarbiausia, kad dukra rastų, ką valgyti. Tad Turkija pasirodė labai tinkamas sprendimas.

„Žiemą su vaiku buvome Meksikoje, neseniai Ispanijoje, o kadangi dukrelė maža, jai 3 metukai, aš nuolat labai jaudinuosi – visada turiu galvoti, kuo maitinti. Jei gyvename apartamentuose, reikia pirkti maistą, o kokios sriubos pagaminimui reikia pirkti labai daug produktų. Restoranuose Patricija sunkiai randa, ką valgyti. Tai tas variantas, kai viešbutyje viskas įskaičiuota ir vaikui yra daug pasirinkimo valgymui, man geriausias. Ir viskas išėjo puikiai – buvo labai smagu, kompanija labai pasiteisino“, – sakė N.Pareigytė-Rukaitienė.

Vienintelis kartas, kai visi paliko viešbučio teritoriją, keliavo pasiplaukioti laivu: „Sėdome į laivuką ir plaukiojom aplinkui. Ten salynas labai gražus – visas salas apiplaukėme. Tada mus išmetė viduryje jūros iš laivo panardyti, buvo nuplukdę į paslėptus paplūdimius. Tad buvo smagiau nei eiti į miestą ir drapanas pirkti.“

Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Turkijoje akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Turkijoje akimirka

Dainininkė teigė nesijautusi saugiai Turkijoje, todėl daugiau kojos iš viešbučio nekėlė: „Į šią kelionę važiavau su didele abejone, nes Turkijoje buvo daug neramumų, aš tikrai labai bijojau ir nenorėjau. Tai dėl to ir nesiblaškėm po tuos miestus, ramiai buvome viešbutyje, juk kam rizikuoti.“

Net ir lietui lyjant netrūko veiklos

Nors orai pasitaikė ne itin palankūs – kelias dienas lijo, tačiau visa kompanija nesunkiai rasdavo, ką veikti. „Kai lijo lietus, sėdėjome vaikų kambary, – juokėsi N.Pareigytė-Rukaitienė. – Aišku, lietus nebuvo stiprus. Tai gulėdavome ant gultų, kortomis žaisdavome apsikamšę rankšluosčiais. Kai tokia kompanija, tai iš tikrųjų lengva rasti, ką veikti. Be to, eidavome valgyti – iš tikrųjų labai daug valgėme – grįžau priaugusi 3 kilogramus, tai dabar didžiausias galvos skausmas, sakiau, kad nebevažiuosiu ten. Vasara ant nosies, žodžiu, viskas pačiu laiko. Dar ir trenerė išvykusi...“

O ir lietus nepamaišė, nes paskutinėmis dienomis buvo taip karšta, kad, Nijolės manymu, vaikai nebūtų ištvėrę: „Šiaip net džiaugiamės – didžioji dalis kompanijos buvo su vaikais, tai gerai, kad pradžioje dienos buvo vėsios. Paskutinėmis dienomis jau buvo labai karšta, kalbėjome, kad su vaikais būtų neįmanoma, nes jų nėra kur padėti, jie nori maudytis, kremais nesileidžia tepami, kepurės neleidžia uždėti, iš baseino neišlipa.“

Asmeninio albumo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Asmeninio albumo nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Fotosesijos ir delfiną vaidinantis Stonkus

Kartu į kelionę vyko Nijolės gera draugė fotografė Eglė Pinikienė. Dainininkė juokavo, kad draugei nelabai pasisekė, nes visi nuolat prašė juos įamžinti.

„Praeitą kartą, kai buvome kelionėje, tai Eglė net neėmė fotoaparato. Kai kompanijoje būna fotografė, visi juk prašo nufotografuoti – tai su vaiku, tai su vyru. Tai kad to išvengtų, fotoaparatą paliko namuose. O šįkart pasiėmė ir paskutinę dieną mus su Indre Stonkuviene fotografavo“, – pasakojo Nijolė.

Eglės Pinikienės nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė
Eglės Pinikienės nuotr./Nijolė Pareigytė-Rukaitienė

Kompanijoje buvo puikūs humoristai – Mantas Katleris ir Mantas Stonkus – tai šypsena iš veido beveik nedingdavo. O kadangi Nijolė šiuo metu dalyvauja projekte „Delfinai ir žvaigždės“, Mantas Stonkus sumanė suvaidinti delfiną, o Nijolė tapo jo dresuotoja, kuri už atliktas komandas mesdavo jam į burną po žuvytę.

„Kažkaip užėjo kalba apie delfinus, apie mano projektą. Mes su Stonkumi šokinėjome į baseiną, aš rodžiau komandas, jis į jas reaguodavo. Tad M.Stonkaus vadybininkas atnešė žuvies ir sugalvojo nufilmuoti“, – pasakojo Nijolė.

VIDEO: Nijolė Pareigytė treniruoja Mantą Stonkų

Dėl tokios smagios kompanijos po kelionės Nijolė vyrui rėžė, kad daugiau su juo dviese nebekeliaus: „Sakiau vyrui, kad daugiau niekada dviese niekur nevažiuosim“, – juokavo ji. Ar nenuliūdo vyras? „Ne, nes jam irgi labai patinka. Mes praėjusiais metais buvome Turkijoje trise, tai buvo tikrai ramesnės, tylesnės atostogos.“

Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Turkijoje akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Atostogų Turkijoje akimirka

Tai buvo jau 6-7 kartas, kai Nijolė lankėsi Turkijoje. Ar dar neatsibodo? „Ne, man patinka keisti viešbučius, kiekvieną kartą atrandi vis geresnį, įdomesnį. Dabar jau žiūrime, kad būtų, ką veikti vaikams. Šiame viešbutyje vaikams buvo didžiulis vandens parkas, vaikų kambarys, rengiami šou, kulinarinės mokyklos. Yra viešbučiai, kurie kreipia dėmesį į vaikus, kiti – nepriima. Tai dabar tenka rinktis kitokius viešbučius, nei buvo iki vaiko“, – juokėsi Nijolė.

Dainininkė pasakojo, kad praėjusiais metais, kai atostogavo Turkijoje, teko vieną dieną gulėti ligoninėje, nes dukra Patricija apsinuodijo baseino vandeniu benardydama, tačiau šįkart viskas praėjo puikiai, o planuose – jau kita kelionė: „Ir vaikas, ir mama, ir tėtis liko patenkinti. Iš tikrųjų labai džiaugiamės šia kelione ir galvojam dar kartoti, didinti kompaniją.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius